Povezane vesti
Đoković: Ravnopravne nagrade za tenisere i teniserke
Politika 23.03.2016
Najbolji teniser sveta se obratio javnosti preko društvenih mreža: „Poslednje što sam imao na umu je da se moj stav pretvori u borbu polova i priču o razlikama u nagradama”. Najbolji teniser sveta Novak Đoković je na društvenim mrežama rekao… »
Đoković: Izvinjavam se, pogrešno ste razumeli
Dnevnik 23.03.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uputio je otvoreno pismo nakon bure koja se podigla njegovom izjavom da bi teniseri, možda, trebalo da zarađuju više od teniserki.Đoković je istakao da je zbog. adrenalina ili euforije posle osvajanja rekordne… »
Ðokovićevo otvoreno pismo: Izvinjavam se
Al Jazeera 23.03.2016
Ðoković kaže da je, zbog adrenalina nakon osvajanja rekordne titule u Indian Wellsu, dao komentar koji ne oslikava njegov ugao gledanja. Najbolji tenisač svijeta Novak Ðoković uputio je otvoreno pismo nakon bure koja se podigla njegovom izjavom da… »
Novak Đoković: Izvinjavam se svima koji me nisu razumeli!
Hot sport 23.03.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uputio je otvoreno pismo nakon bure koja se podigla njegovom izjavom da bi teniseri, možda, trebalo da zarađuju više od teniserki. Đoković je istakao da je zbog adrenalina ili euforije posle osvajanja rekordne… »
Đoković: Izvinjavam se
Mozzart sport 23.03.2016
Srpski as poslao otvoreno pismo javnosti. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković uputio je otvoreno pismo nakon bure koja se podigla njegovom izjavom da bi teniseri, možda, trebalo da zarađuju više od teniserki. Novak je istakao da je zbog adrenalina… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 135 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 15 minutajoš 91 povezana
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 10 satijoš 42 povezane