Povezane vesti

Strah i dalje koči

Strah i dalje koči

Dnevnik 24.03.2016
Novi poraz nacionalnog fudbalskog tima Srbije u prijateljskom duelu sa Poljskom spada u kategoriju “već viđeno”. Ostavili su “Orlovi” solidan utisak u Poznanju, ali su opet ostali praznih šaka. Nagrada za uloženi trud je izostala.- Nismo… »
Matić: Ćurčić ima moju apsolutnu podršku, svako odgovara za svoje postupke

Matić: Ćurčić ima moju apsolutnu podršku, svako odgovara za svoje postupke

Večernje novosti 24.03.2016
Siguran sam da su neki dobro razmislili pre nego što su rekli nešto u javnosti, ali nije moje da to komentarišem. Protiv Poljske je viđeno dosta dobrih stvari – kaže Nemanja. Srbija je izgubila od Poljske (1:0) u prijateljskoj utakmici a psole… »
Tošić: Navikli smo na udare; Ivanović: Trebalo je da postignem gol

Tošić: Navikli smo na udare; Ivanović: Trebalo je da postignem gol

Večernje novosti 24.03.2016
Odigrali smo dobro, ali je rezultat nažalost nepovoljan. Poljaci su dobra reprezentacija – kaže Zoran. Jedini izgovor je taj da šanse samo bek može da promaši – priča Branislav. Počeo je novi ciklus, ali su rezultati stari. Fudbalska… »
Tošić I Rajković: Navikli smo na udare, fokus na narednim mečevima!

Tošić I Rajković: Navikli smo na udare, fokus na narednim mečevima!

Hot sport 24.03.2016
Nakon poraza od Poljske, Zoran Tošić bio je ipak zadovoljan: – Rezultat je nažalost nepovoljan, ali odigrali smo dobro, imali veliki broj šansi a s druge strane primili smo jeftin gol. Odigrali smo celu utakmicu na zavidnom nivou, a ne samo prvih 25… »
Ivanović: Odigrali smo jako dobro, vidi se veliki napredak, definitivno nismo zaslužili poraz

Ivanović: Odigrali smo jako dobro, vidi se veliki napredak, definitivno nismo zaslužili poraz

Sportal blic 24.03.2016
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, posle poraza od Poljske u Poznanju 1:0, rekao je da ekipa nije zaslužila da izgubi i da je na terenu pokazala mnogo dobrih stvari. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Branislav Ivanović… »
Srbija poražena, kapiten zadovoljan

Srbija poražena, kapiten zadovoljan

Vesti online 24.03.2016
Nije sramota izgubiti od Poljske, ali igra "orlova" u prijateljskom meču ne obećava pred start kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Ipak, ne vidimo svi isto. Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović je zadovoljan. - Utakmica u kojoj smo igrali… »
Ivanović Nakon Promašaja Godine: Ono može samo bek…

Ivanović Nakon Promašaja Godine: Ono može samo bek…

Hot sport 24.03.2016
– Utakmica u kojoj smo igrali jako dobro, stvarali šanse koje nismo iskoristili, a s druge strane Poljska jeste jednu. Vidi se veliki napredak u našoj igri, napravili smo dosta organizovanih akcija, a pokazalo se da protiv dobro organizovanih ekipa i… »
Bane samokritičan: ''Ono samo bek može da promaši!''

Bane samokritičan: ''Ono samo bek može da promaši!''

Sportske.net 24.03.2016
Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović žali zbog velikih prilika koje je propustio sinoć protiv Poljske. Reprezentacija Srbije sinoć je u Poznanju protiv Poljske nastavila seriju poraza, započetu prošle godine, iako igrom ovoga puta i nije… »
Posle Poraza: Ćurčić: Zaslužili smo bar remi, video sam pošten odnos prema igri

Posle Poraza: Ćurčić: Zaslužili smo bar remi, video sam pošten odnos prema igri

Sportal blic 23.03.2016
Selektor Radovan Ćurčić rekao je posle poraza od Poljske (1:0) u prijateljskom meču da je Srbija po svemu prikazanom, odnosu igrača i brojnim prilikama, zaslužila više od minimalnog poraza. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Radovan Ćurčić… »

Vesti dana »