Povezane vesti
Nemanja Matić nema dilemu - Puna podrška Ćurčiću!
Sportske.net 24.03.2016
Dok ga mnogi smenjuju ovoh dana u medijima, Radovan Ćurčić je dobio javnu podršku od strane jednog od naših najboljih igrača. Dan posle poraza od Poljske (0:1), svoje utiske izneo je i Nemanja Matić, koji je bio jedan od aktera na terenu tokom… »
Matić: Igrači su uz Ćurčića, nadam se i FSS; Naručeni tekstovi kojima se traži smena
Mozzart sport 24.03.2016
“Samo se nadam da su svi svesni koliko smo selektora promenili poslednjih godina“, kaže jedan od nosilaca igre u nacionalnom timu. Dušan Tadić ga je nazvao “kukavicom koja se plaši sopstvene senke“, vernost mu je otkazao i Nemanja Gudelj, ali… »
Matić: Svako odgovara za svoje postupke, selektor ima moju podršku i nadam se da će nas sreća pogledati u kvalifikacijama
Hot sport 24.03.2016
Nekoliko dana pre meča sa Poljskom Dušan Tadić i Nemanja Gudelj su izrazii svoje nezadovoljstvo zgod toga što je Rdovan Ćurčić i dalje selektor, ali jedan od najboljih igrača naše reprezentacije, Nemanja Matić stao je u odbranu stratega… »
Nemanja Matić: Selektor Ćurčić ima moju apsolutnu podršku!
Sportal blic 24.03.2016
Posle poraza u prijateljskom meču u Poljskoj (1:0) u fudbalskoj reprezentaciji Srbije jedna od glavnih tema je podrška selektoru Radovanu Ćurčiću, koju su mu uskratili Dušan Tadić i Nemanja Gudelj. Nemanja Matić, jedan od igrača sa najvećim… »
Nemanja Matić: Nemam dilemu, Ćurčić ima moju podršku
Sportski žurnal 24.03.2016
Srbija je poražena u proveri protiv Poljske, a posle prespavane noći utisci o učinku našeg tima nisu se mnogo promenili. Pred trening reprezentacije na pomoćnom terenu stadiona Inea, pred novinare je stao Nemanja Matić, jedan od igrača sa najvećim… »
Matić: Ćurčić ima moju podršku
Mondo 24.03.2016
Fudbaler Čelsija smatra da su "orlovi" napredovali u odnosu na meč sa Češkom. Selektor Radovan Ćurčić ima podršku Nemanje Matića. Nemanja Matić nosi pozitivne utiske iz Poznanja. Za fudbalera Čelsija većina stvari prikazanih protiv Poljaka… »
Matić ne da neuspešnog selektora!
Vesti online 24.03.2016
Srbija nastavlja da posrće pod komandom Radovana Ćurčića. Nezadovoljstvo Tadića, Gudelja i Duška Tošića i novi poraz "orlova" u prijateljskom meču sa Poljskom upalilo je alarme u reprezentaciju. Iako bi mnogi želeli da vide "leđa" Ćurčiću… »
Terzić: Odnosi sa FSS su nikakvi, voleo bih da srušimo mit o nepobedivosti Karadžića
Večernje novosti 24.03.2016
Drago mi je što su odnosi nikakvi. Uskoro su izbori i verujem da Karadžić nema šanse ni da se kandiduje – kaže generalni direktor crveno-belih. Bez dlake na jeziku je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao o odnosu kluba sa… »
Terzić oštro po Karadžiću: Mnogo zla je naneo Zvezdi
Sportal blic 24.03.2016
Otvorila se Pandorina kutija. Posle izjave Dušana Tadića da neće da igra za reprezentaciju Srbije dok je tu Radovan Ćurčić i bujice uvreda na račun selektora, pokrenula se lavina u srpskom fudbalu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Zvezdan Terzić Nije… »
Vesti dana »
Studenti i zaposleni RTV-a zajedno u 15-ominutnoj tišini, policija s opremom za razbijanje demonstracija u zgradi televizije (FOTO, VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 27 povezanih
Novosadski studenti ispred RTV-a, beogradski ispred Ministarstva prosvete – blokade i protesti u više gradova Srbije
RTS pre 2 satajoš 47 povezanih
Ovo je ključni trag u istrazi ubistva Pivceta! Kada je policija otkrila ubice, usledila potera u centru Beograda
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Istorijsko veče Crvene zvezde - Džoker Dejan Davidovac utišao "Blaugranu"!
Sportske.net pre 16 minutajoš 45 povezanih