Povezane vesti
Klinton: Evropske banke da zatvore kanale finansiranja
Novi magazin 24.03.2016
"Voleli bismo da vidimo da više evropskih zemalja ulaže u odbranu i bezbednost ", rekla je ona u govoru na Univerzitetu Stenford u Kaliforniji, prenosi AFP. Klinton je pozvala evropske specijalne snage da obučavaju i opremaju jedinice za borbu protiv… »
Karter: Evropa da udruži napore sa SAD u borbi protiv ID
Novi magazin 24.03.2016
"Događaji u Briselu će dodatno pokazati Evropljanima da, kao što smo mi ubrzavali akciju da porazimo ISIL u Siriji, Iraku i drugde, potrebno je da i oni ubrzaju svoje napore i pridruže nam se", rekao je Karter u intervjuu za CNN. Nešto ranije, i vodeća… »
Klinton: Napad u Briselu podsetnik da se mora uraditi više
Blic 23.03.2016
Vodeća među demokratskim predsedničkim kandidatima u SAD, Hilari Klinton, danas je rekla da napad u Birselu u kojem je poginulo više od 30 ljudi predstavlja "najnoviji brutalni podsetnik" na to da se mora učiniti više kako bi bili poraženi pripadnici… »
Obama: Svet da se ujedini protiv terorizma
Blic 23.03.2016
Američki predsednik Barak Obama pozvao je danas svet da se ujedini u borbi protiv terorizma nakon niza bombaških napada u Briselu, u kojima je poginula najmanje 31 osoba, a 270 povređeno. "Mi možemo i mi ćemo pobediti one koji prete sigurnosti i… »
Vesti dana »

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 20 minutajoš 17 povezanih

Registrovan zemljotres jačine 5,6 stepeni! Evo gde je bio epicentar
Alo pre 35 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 20 minutajoš 1 povezana

Novaković (NPS): Protesti pokazali slabost SNS-a, okupljanja su demonstracija nemoći
Nedeljnik pre 4 minutajoš 1 povezana