Povezane vesti
Terzić odgovorio Karadžiću: Srećan sam i tužan, kriv sam i ispravan
Večernje novosti 25.03.2016
Tužan sam i priznajem kriv, što sam takvog čoveka izmislio i u njegovoj 70 godini postavio za predsednika FSS – stoji, između ostalog, u saopštenju Zvezdana Terzića. Nije dugo trebalo generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću da… »
Terzić: Priznajem, kriv sam!
Mozzart sport 25.03.2016
Generalni direktor crveno-belih ekspresno odgovorio predsedniku FSS. Ko je, uopšte, sumnjao da će biti drugačije! Predsednik FSS Tomislav Karadžić udario je po Zvezdanu Terziću iz svih oružja, nazvaši ga ružnim licem srpskog fudbala. Odgovor se… »
Terzić odgovorio Toletu: "Priznajem, kriv sam!"
Sportske.net 25.03.2016
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić brzo je odgovorio na saopštenje Tomislava Karadžića. Za razliku od zemalja zapadne Evrope u kojima se ljubitelji fudbala dosađuju dok je na snazi pauza u šampionatima, mi u Srbiji… »
Tomislav Karadžić Odgovorio Terziću: Ti se ‘kancer’ srpskog fudbala!
Hot sport 25.03.2016
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić odgovorio je otvorenim pismom za javnost generalnom direktoru Crvene zvezde, Zvezdanu Terziću. Saopštenje prenosimo u celosti sa sjata FS Srbije: – Lice sa poternice, čovek protiv kojeg se vodi… »
Karadžić raspalio po Terziću: "Lice sa poternice, begunac, kancer srpskog fudbala..."
Sportske.net 25.03.2016
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić oglasio se povodom izjave koju je u sredu dao Zvezdan Terzić. Prvi čovek FS Srbije nije štedeo Terzića pa se među epitetima koje mu je nadenuo našao i "kancer srpskog fudbala". Generalni… »
Toletov odgovor Terziću: Laže lice s poternice!
Mondo 25.03.2016
Prvi čovek srpskog fudbala oštro je odgovorio na napad iz Ljutice Bogdana. Foto: MN Press Zvezdan Terzić oštro je napao ove nedelje predsednika FSS Tomislava Karadžića, izjavom da je učinio mnogo zla Crvenoj zvezdi. Uz to, generalni direktor kluba… »
Karadžić iz svih oružja po Zvezdanu Terziću: Ružno lice srpskog fudbala! Uzima, otima, prodaje, preti, namešta
Mozzart sport 25.03.2016
Oštro saopštenje predsednika FSS. Tišina, pa bura. Manje od dva dana ćutao je Tomislav Karadžić, a onda je režio da žestoko uzvrati Zvezdanu Terziću na njegove konstatacije izrečene u sredu popodne. Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde… »
Karadžić: Lice sa poternice gde god da je radilo gledalo je lični interes
Večernje novosti 25.03.2016
Bahatost i alavost čoveka koji od fudbala godinama samo otima ostavljajući iza sebe jezivu pustoš, kancer su srpskog fudbala, piše u saopštenju predsednika FSS. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odgovorio je generalnom direktoru… »
Karadžić odgovorio Terziću: Lice sa poternice, interes mu je bio samo lični, uzeti, oteti, prodati, pretiti, namestiti
Sportski žurnal 25.03.2016
Predsednik FSS Tomislav Karadžić odgovorio jednom od glavnih ljudi u Crvenoj zvezdi Zvezdanu Terziću. Povodom učestalih napada ničim izazvanih, u proteklih nekoliko dana, upućenih od strane Zvezdana Terzića, dajem sledeće saopštenje: "Lice sa… »
Vesti dana »
Blokirana sva tri mosta u Novom Sadu: Obustava saobraćaja na Mostu slobode trajaće 24 sata
Kurir pre 15 minutajoš 42 povezane
U gradovima Srbije studenti i građani odali poštu poginulima u nesreći u Novom Sadu
Danas pre 50 minutajoš 42 povezane
UŽIVO Blokirana tri mosta u Novom Sadu, okuplja se sve više ljudi (FOTO/VIDEO)
Danas pre 50 minutajoš 27 povezanih
Šest ljudi, uključujući dijete, bilo u avionu koji se srušio u Philadelphiji
Al Jazeera pre 4 satijoš 21 povezana
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 15 minutajoš 20 povezanih