Povezane vesti

Sirijske snage preuzele tri naselja u Palmiri

Blic 26.03.2016
Sirijska vojska i saveznički borci su uz podršku ruskih vazdušnih napada zauzeli pozicije u tri naselja koja pripadaju modernom delu grada, navodi sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Velikoj Britaniji. Palmira, poznata kao… »

Sirijske snage preuzele tri naselja u Palmiri

Slobodna Evropa 26.03.2016
Sirijske snage su preuzele u subotu kontrolu nad tri naselja u Palmiri, čuvenom antičkom gradu koji su prošle godine zauzeli ekstremisti, preneli su sirijski državni mediji. Sirijska vojska i saveznički borci su uz podršku ruskih vazdušnih napada… »

Sirijska vojska napreduje u Palmiri

B92 26.03.2016
Damask -- Sirijske snage preuzele kontrolu nad tri naselja u Palmiri, čuvenom antičkom gradu koji su prošle godine zauzeli ekstremisti, javljaju sirijski državni mediji. Sirijska vojska i saveznički borci su uz podršku ruskih vazdušnih napada… »

(Video) Borbe I Dalje Traju: Evo šta je ostalo od drevnog grada Palmire

Kurir 26.03.2016
Odredi sirijske vojske i takozvanih pustinjskih sokolova vode žestoke borbe sa pripadnicima Islamske države u okolini grada Palmire. U međuvremenu se pojavio i snimak ruske televizije iz ptičje perspektive koji prikazuje ruševine, uništene zgrade i… »

Pogledajte šta je ostalo od Palmire! (VIDEO)

Mondo 26.03.2016
Sirijske snage bore se protiv terorističke organizacije Islamska država na obodu Palmire, čuvenog antičkog grada koji su prošle godine zauzeli ekstremisti, prenela je danas sirijska državna televizija. Foto: printscreen/youtube Sirijska opoziciona… »

Borba sirijske vojske i Islamske države na obodu Palmire

Novi magazin 26.03.2016
Sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Velikoj Britaniji navodi da su vladine snage uz podršku ruskih vazdušnih napada i savezničkih boraca preuzele kontrolu nad predgrađem Palmire. Grad Palmira, koji se nalazi na Uneskovoj… »

Vesti dana »