Povezane vesti

Bekjarev: „Dani komedije” najbolji festival u regionu

Bekjarev: „Dani komedije” najbolji festival u regionu

Politika 28.03.2016
Pozorišni, televizijski i filmski glumic Ivan Bekjarev, koji je sinoć, na zatvaranju 45. „Dana komedije” u Jagodini dobio „zlatnog ćurana” za životno delo, ocenio je taj festival najboljim u regionu, a jagodinsku publiku - pravom pozorišnom… »
"Rodoljupci" i "Klaustrofobična komedija" najbolje predstave

"Rodoljupci" i "Klaustrofobična komedija" najbolje predstave

Press 28.03.2016
Na 45. Pozorišnom festivalu najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Danima komedije", koji su počeli 20.marta, stručni žiri je najboljom proglasio "Rodoljupce" Jovana Sterije Popovića, u režiji Andraša Urbana u izvođenju Narodnog pozorišta… »
Završeni 45.:  DANI KOMEDIJE U JAGODINI Bekjarevu "Zlatni ćuran"

Završeni 45.: DANI KOMEDIJE U JAGODINI Bekjarevu "Zlatni ćuran"

Blic 27.03.2016
Glumcu Ivanu Bekjarevu večeras je uručena nagrada za životno delo "Zlatni ćuran" festival Dani komedije. -Kada sam pre deset godina dobio nagradu za životno delo rekao sam ,,ljudi zaštio me sahranjujete pre vemena”, a sada još jedna nagrada za… »
Najbolji "Rodoljupci"

Najbolji "Rodoljupci"

Večernje novosti 27.03.2016
Nagrada "Mija Aleksić" za najbolju predstavu na 45. festivalu "Dani komedije" u Jagodini pripala je predstavi "Rodoljupci" u režiji i scenografiji Andraša Urbana i izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda. NAGRADA "Mija Aleksić" za najbolju… »
Završeni 45.:  DANI KOMEDIJE Žiri glasao za "Rodoljupce", publika za "Klaustrofobičnu komediju"

Završeni 45.: DANI KOMEDIJE Žiri glasao za "Rodoljupce", publika za "Klaustrofobičnu komediju"

Blic 27.03.2016
Najbolje predstave 45. Dana komedije su prema odluci žirija ,,Rodoljupci“ i po ocenama publike ,,Klaustofobična komedija“, a tri "Ćurana" osvojili su akteri predstave ,,Razbijeni krčag“. Glumcu Ivanu Bekjarevu večeras će biti uručena nagrada… »

Vesti dana »