Повезане вести
Бекјарев: „Дани комедије” најбољи фестивал у региону
Политика 28.03.2016
Позоришни, телевизијски и филмски глумиц Иван Бекјарев, који је синоћ, на затварању 45. „Дана комедије” у Јагодини добио „златног ћурана” за животно дело, оценио је тај фестивал најбољим у региону, а јагодинску публику - правом… »
"Родољупци" и "Клаустрофобична комедија" најбоље представе
Пресс 28.03.2016
На 45. Позоришном фестивалу најбољих комедиографских остварења Србије "Данима комедије", који су почели 20.марта, стручни жири је најбољом прогласио "Родољупце" Јована Стерије Поповића, у режији Андраша Урбана у извођењу… »
Завршени 45.: ДАНИ КОМЕДИЈЕ У ЈАГОДИНИ Бекјареву "Златни ћуран"
Блиц 27.03.2016
Глумцу Ивану Бекјареву вечерас је уручена награда за животно дело "Златни ћуран" фестивал Дани комедије. -Када сам пре десет година добио награду за животно дело рекао сам ,,људи заштио ме сахрањујете пре вемена”, а сада још… »
Најбољи "Родољупци"
Вечерње новости 27.03.2016
Награда "Мија Алексић" за најбољу представу на 45. фестивалу "Дани комедије" у Јагодини припала је представи "Родољупци" у режији и сценографији Андраша Урбана и извођењу Народног позоришта из Београда. НАГРАДА "Мија Алексић"… »
Завршени 45.: ДАНИ КОМЕДИЈЕ Жири гласао за "Родољупце", публика за "Клаустрофобичну комедију"
Блиц 27.03.2016
Најбоље представе 45. Дана комедије су према одлуци жирија ,,Родољупци“ и по оценама публике ,,Клаустофобична комедија“, а три "Ћурана" освојили су актери представе ,,Разбијени крчаг“. Глумцу Ивану Бекјареву вечерас ће бити… »
Вести дана »

Немања Радоњић за 38 секунди на терену дао гол: Овако је матирао Партизан и отрчао на север
Мондо пре 5 минутајош 36 повезаних

Сајбер напад паралисао аеродром: Чак 50 одсто сутрашњих летова отказано у Бриселу
Телеграф пре 55 минутајош 32 повезане

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 5 минутајош 23 повезане

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних