Povezane vesti
Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana PRED SMRT
Blic 28.03.2016
Rano preminuli glumac Matinko Madžgalj zamolio je svog bliskog prijatelja i kolegu Dušana Kovačevića da ga krsti u manastiru Ostrog samo nekoliko nedelja pred smrt. - Pozvao me je dvadeset dana pred smrt i rekao mi da bi voleo da ga krstim. Bila mi je… »
Pred Moštima Svetog Vasilija: Marinko Madžgalj krstio se u Ostrogu 20 dana pred smrt
Kurir 28.03.2016
Glumac Marinko Madžgalj u subotu po podne izgubio je bitku sa opakom bolešću, a dvadeset dana pre nego što će da napustiti ovaj svet glumac se krstio. On je zajedno sa prijateljem Dušanom Kovačevićem, koji će biti kršteni kum, otišao pod Ostrog, gde je i… »
Marinko Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana pred smrt
24 Sata 28.03.2016
Marinko Madžgalj je u subotu po podne izgubio bitku sa opakom bolešću, a samo dvadeset dana pre toga se krstio. Madžgalj je zajedno sa kolegom Dušanom Kovačevićem otišao pod Ostrog, gde je i obavljena ceremonija krštenja. Marinko je za kuma uzeo upravo… »
Vesti dana »

Ova evropska zemlja pokreće operaciju "Narandžasti štit": U pripravnosti borbeni helikopteri, pomorske patrole i više od 10.000 vojnika i policajca
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

(Foto) boje koje vrište: - "katastrofa"! Stručnjaci gledaju u ove štrafte i više nemaju dovoljno jake reči da opišu pred kakvim smo paklom!
Blic pre 18 minutajoš 2 povezane

Danas zvanično počinje leto: Sve o solsticijumu, najdužem danu u godini i običajima koji ga prate
Danas pre 38 minutajoš 5 povezanih