Povezane vesti
Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana PRED SMRT
Blic 28.03.2016
Rano preminuli glumac Matinko Madžgalj zamolio je svog bliskog prijatelja i kolegu Dušana Kovačevića da ga krsti u manastiru Ostrog samo nekoliko nedelja pred smrt. - Pozvao me je dvadeset dana pred smrt i rekao mi da bi voleo da ga krstim. Bila mi je… »
Pred Moštima Svetog Vasilija: Marinko Madžgalj krstio se u Ostrogu 20 dana pred smrt
Kurir 28.03.2016
Glumac Marinko Madžgalj u subotu po podne izgubio je bitku sa opakom bolešću, a dvadeset dana pre nego što će da napustiti ovaj svet glumac se krstio. On je zajedno sa prijateljem Dušanom Kovačevićem, koji će biti kršteni kum, otišao pod Ostrog, gde je i… »
Marinko Madžgalj se krstio u Ostrogu 20 dana pred smrt
24 Sata 28.03.2016
Marinko Madžgalj je u subotu po podne izgubio bitku sa opakom bolešću, a samo dvadeset dana pre toga se krstio. Madžgalj je zajedno sa kolegom Dušanom Kovačevićem otišao pod Ostrog, gde je i obavljena ceremonija krštenja. Marinko je za kuma uzeo upravo… »
Vesti dana »
Hitno se oglasila ambasada Srbije u Švajcarskoj: objavili brojeve telefona za informacije i pomoć građanima
Mondo pre 4 minutajoš 65 povezanih
Kako Vučić manipuliše najstarijim građanima: Povećanja nisu "istorijska", rast cena poništiće rast penzija
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
U Nišu održan komemorativi skup – 14 meseci, 16 žrtava, 0 odgovornih
Južne vesti pre 6 satijoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Petodnevna žalost u Švajcarskoj: Svedok opisao stravične detalj požara
Nova pre 24 minutajoš 90 povezanih
Obradović pred Efes: Nisu u lakoj situaciji, ali imaju ogroman kvalitet na svim pozicijama
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih