Povezane vesti

Sreća je kratko trajala, ali baš kratko! (VIDEO)

Sreća je kratko trajala, ali baš kratko! (VIDEO)

Mondo 28.03.2016
Pogledajte kako je "nastradao" mladoženja od svoje mlade i njene majke, samo nekoliko minuta nakon venčanja! Foto: YouTube Novopečeni mladenci su izašli iz automobila, nekoliko minuta nakon venčanja, a onda je mlada bidermajerom napala mladoženju u… »
Snimak Farme kakav niste videli! (VIDEO)

Snimak Farme kakav niste videli! (VIDEO)

Mondo 28.03.2016
Pogledajte kako izgleda imanje u Lisoviću iz ptičije perspektive. Foto: YouTube screenshot Ako pratite sedmu sezonu rijalitija Farma, sigurno se pitate na kolikom to imanju farmeri obitavaju. Možete videti kuću u kojoj farmeri spavaju, kao i pomoćne… »
"Tukla sam ga tada, pa onda za Božić..."

"Tukla sam ga tada, pa onda za Božić..."

Mondo 28.03.2016
Procureo da sada neobjavljen snimak iz Parova! Foto: Screenshot Pogledajte do sada neobjavljen snimak u kome Jovana Matora detaljno opisuje kako je pretukla Željka. Možete čuti i kako neko dobacuje da je u nekom trenutku dobio i do 40 pesnica. PROCUREO… »
Šamar - sto evra (VIDEO)

Šamar - sto evra (VIDEO)

Mondo 28.03.2016
Opet kazna u Parovima zbog fizičkog nasilja. Foto: Dailymotion Nakon što je Miki Đuričić izbačen iz rijalitija, Dalila i Miljana su se koškale, i Miljana je popila šamar. Voditeljka je objavila da će Dalila zbog šamaranja biti kažnjena… »
VIP uskršnja jaja (FOTO)

VIP uskršnja jaja (FOTO)

Mondo 28.03.2016
Pogledajte šta su na društvenim mrežama objavile holivudske i ostale zvezde povodom proslave Uskrsa po Gregorijanskm kalendaru, u nedelju 27. marta. Farbana jaja, zečevi, bogata trpeza... su neizostavni deo proslave Uskrsa. Pogledajte u foto galeriji… »
Iju! (VIDEO)

Iju! (VIDEO)

Mondo 28.03.2016
Pogledajte šta je rekla Jelena Karleuša, pa je Marija Šerifović morala fizički da je ućutka! Foto: Instagram/KarleusaStar Na snimanju šoua "Zvezde Granda", Jeleni je izletela psovka! Iako se pevačica odmah izvinila, Marija Šerifović je najpre… »
Može! (FOTO)

Može! (FOTO)

Mondo 28.03.2016
Mi smo zadovoljni odabirom glumice koja će zameniti jednu od zvezda "Čuvara plaže", a vi? Ilfeneš Hadera je glumica poznata po filmovima "Oldboy", "Chi-Raq" i seriji "Milijarde", kao i predstojećem filmu po seriji "Čuvari plaže". Ona će u seriji… »

Vesti dana »