Povezane vesti
Jubilej za ponos: Ivanović prestiže Piksija i staje uz rame Draganu Džajiću!
Mozzart sport 28.03.2016
"Čast mi je biti među velikanima, ali ne bih da se poredim sa takvim veličinama", skroman je iskusni defanzivac. Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović nakon meča sa Estonijom u Talinu staće uz rame sa najvećim asovima u istoriji… »
Ivanović: Ne bih da se poredim sa velikanima
Sportski žurnal 28.03.2016
Branislav Ivanović igra svoju 85. utakmicu za državni tim, preskače Dragana Stojkovića a dolazi do broja sa kojim se oprostio Dragan Džajić. - Ne gledam mnogo statistiku, ali znam da je veliki broj u pitanju. Znam, takođe, koja su dva igrača… »
Bane Ivanović preskače Piksija i stiže Džajića, setio se bolnog meča u Estoniji
Sportal blic 28.03.2016
Kapiten fudbalera Srbije Branislav Ivanović odigraće u utorak na gostovanju Estoniji u prijateljskom susretu 85. utakmicu u dresu nacionalnog tima. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Branislav Ivanović Tako će iskusni defanzivac preskočiti… »
Kapiten Ivanović kao Dragan Džajić
Sportski žurnal 28.03.2016
Branislavu Ivanoviću utakmica u Talinu biće 85. u dresu Srbije. U utorak uveče kapiten Orlova izjednačiće se na trećem mestu po broju odigranih utakmica sa Draganom Džajićem koji takođe ima 85 mečeva. Ispred Ivanovića ostaće još samo aktuelni… »
Vesti dana »

Studenti i građani i danas petnaetominutnom tišinom odali počast žrtvama u Novom Sadu
Insajder pre 51 minutajoš 39 povezanih

VIDEO U toku je žestoka bitka za Kursk: Rusi danima hodali kroz napušteni gasovod, pa zaskočili Ukrajince s leđa
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih

Prekršajna prijava zbog sumnje da je vređao članove SNS-a kod Bajlonijeve pijace
RTS pre 1 satjoš 21 povezana