Povezane vesti
Posle Jezivih Pretnji: Jelena Milić dobila policijsko obezbeđenje
Blic 29.03.2016
Jeleni Milić, direktorki Centra za evroatlantske studije, kojoj je zbog njenog stava o NATO prećeno smrću, juče je dodeljena policijska zaštita. - Upravo sam prihvatila zaštitu policije jer se ne osećam bezbedno, ali to nije dovoljno. Oni koji me… »
Zbog Pretnji Smrću: Jeleni Milić policijska pratnja
Kurir 29.03.2016
BEOGRAD - Zbog pretnji smrću, napada i uvreda kojima je već duži vremenski period izložena, direktorki Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jeleni Milić najverovatnije će biti dodeljena policijska pratnja. Ona je rekla da će danas ponovo podneti… »
Jelena Milić zbog pretnji smrću dodeljena policijska zaštita
Radio 021 29.03.2016
Direktorki centra za evroatlantske studije Jeleni Milić, kojoj je zbog njenog stava o NATO prećeno smrću, juče je dodeljena policijska pratnja. - Upravo sam prihvatila zaštitu policije jer se ne osećam bezbedno, ali to nije dovoljno. Oni koji me… »
Jeleni Milić dodeljena policijska zaštita
Danas 28.03.2016
Zbog sve češćih pretnji smrću, napada i uvreda kojima je izložena direktorka Centra za evroatlantske studije. Beograd - Zbog pretnji smrću, napada i uvreda kojima je već duži vremenski period izložena, a koji su kulminirali nakon obeležavanja… »
Vesti dana »
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
Novi magazin pre 1 satjoš 7 povezanih
Nikola Jović vodio Majami do pobede, Bogdanović ubacio važnu trojku za trijumf Atlante
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
Temperatura sa 16 stepeni pada na 0: Stiže snažno zahlađenje, padaće i sneg, ovi delovi zemlje su na "udaru"
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih