Povezane vesti

Drama na Kipru: Uhapšen otmičar, taoci kroz prozor iskakali iz aviona

Drama na Kipru: Uhapšen otmičar, taoci kroz prozor iskakali iz aviona

24 Sata 29.03.2016
Šestosatna talačka kriza koja je počela jutros kada je otet avion “Idžiptera” dok je leteo na relaciji Aleksandrija-Kairo i prizemljen u Larnaki na Kipru, okončana je bez žrtava nakon što se otmičar predao policiji, a taoci oslobođeni. Motivi… »
OKONČANA DRAMA NA KIPRU: Otmičar aviona uhapšen, nije bio opasan eksplozivom (VIDEO)

OKONČANA DRAMA NA KIPRU: Otmičar aviona uhapšen, nije bio opasan eksplozivom (VIDEO)

Večernje novosti 29.03.2016
Otmičar egipatskog aviona zadržao je sedam osoba, tri putnika i četiri člana posade, dok je ostale oslobodio. Policija je posle višesatne talačke krize uhapsila napadača, svi taoci oslobođeni. Avion egipatske aviokompanije "Egypt air" spustio se… »
BEKSTVO IZ FILMOVA POGLEDAJTE: Pobegao iz kokpita tokom otmice aviona (VIDEO)

BEKSTVO IZ FILMOVA POGLEDAJTE: Pobegao iz kokpita tokom otmice aviona (VIDEO)

Večernje novosti 29.03.2016
Egipatski državljanin oteo je avion kompanije "Egypt air", i tom prilikom zarobio nekoliko desetina putnika. Egipatski državljanin oteo je avion kompanije "Egypt air", i tom prilikom zarobio nekoliko desetina putnika. Navodi medija išli su od toga da… »
(Video) Gotova Talačka Kriza Na Kipru Uhapšen otmičar! Sam se predao i izašao podignutih ruku!

(Video) Gotova Talačka Kriza Na Kipru Uhapšen otmičar! Sam se predao i izašao podignutih ruku!

Kurir 29.03.2016
Posle šestočasovne drame, koja je povremeno dobijala neuobičajene zaplete, kiparski mediji javili su da se predao otmičar egipatskog aviona, koji je jutros prinudno prizemlje u Larnaki. Our flight MS181 is officially hijacked. we'll publish an… »
Kraj talačke krize: Uhapšen otmičar egipatskog aviona

Kraj talačke krize: Uhapšen otmičar egipatskog aviona

Vesti online 29.03.2016
Kiparska policija uhapsila je osobu koja je otela putnički avion Erbas A320 sa najmanje 50 putnika i sedam članova posade. Avion je otet neposredno posle poletanja iz Aleksandrije. Kako su preneli zvaničnici, otmičar nije terorista, a navodno je… »
Ispovest Veterinara Iz Otetog Aviona: Ljudi, nisam nikakav otmičar, ja sam samo putnik!

Ispovest Veterinara Iz Otetog Aviona: Ljudi, nisam nikakav otmičar, ja sam samo putnik!

Kurir 29.03.2016
Ibrahim Samaha ispričao medijima da je posada odmah rekla putnicima da je postojao problem sa avionom pre nego što su shvatili da je otet. Čovek koji je bio među gomilom užasnutih putnika u otetom avionu Idžiptera kaže da je greškom okrivljen da… »
(UŽIVO) TALAČKA KRIZA NA KIPRU: Egipatsko ministarstvo: "Otmičar nije terorista, on je idiot!" (FOTO/ VIDEO)

(UŽIVO) TALAČKA KRIZA NA KIPRU: Egipatsko ministarstvo: "Otmičar nije terorista, on je idiot!" (FOTO/ VIDEO)

Pravda 29.03.2016
Egipatski putnički avion otet je nakon što je poleteo iz Aleksandrije, nakon čega je prinudno sleteo na aerodrom u Larnaki na Kipru. Za sada nema indicija da je reč o terorizmu. Prema najnovijim informacijama, u avionu je ostalo troje putnika i… »

Vesti dana »