Povezane vesti
UN: Mirovnjaci UN optuženi za seksualno zlostavljanje dece
RTV 01.04.2016
NJUJORK - Više od sto devojčica i žena prijavilo je da su bile žrrtve seksualnog zlostavljanja mirovnjaka UN u Centralnoafričkoj Republici, saopštile su Ujedinjene nacije. UN su ocenile da su navodi da je jedan francuski komandant primorao tri devojčice… »
Skandal Trese Un:: Mirovnjaci devojčice terali na seks sa PSIMA, Ban: "ŠOKIRAN SAM DO SRŽI"
Blic 01.04.2016
Ujedinjene nacije saopštile su da je prijavljeno više od 100 novih slučajeva zlostavljanja koje su činili pripadnici mirovne misije u Centralnoafričkoj Republici, a generalni sekretar Ban Ki Mun izjavio je da je "šokiran do srži" poslednjim izveštajima… »
UN mirovnjaci terali devojčice na seks sa psima
Vesti online 01.04.2016
Ujedinjene nacije saopštile su da je prijavljeno više od 100 novih slučajeva zlostavljanja koje su činili pripadnici mirovne misije u Centralnoafričkoj Republici. UN je objavio u četvrtak da širi istragu o seksualnom zlostavljanju UN-ovih plavih kaciga u… »
Francuski mirovnjaci optuženi za zlostavljanje djece
Al Jazeera 01.04.2016
Ujedinjeni narodi su objavili 108 novih slučajeva zlostavljanja djece koje su navodno počinili mirovnjaci u Srednjoafričkoj Republici. Ujedinjeni narodi objavili su 108 novih slučajeva seksualnog zlostavljanja koje su navodno počinile međunarodne mirovne… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Pravo u centar pre 14 minutajoš 36 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 34 minutajoš 65 povezanih
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih