Povezane vesti
U nedelju praznik ritmičke gimnastike u "Pioniru"
Vesti online 01.04.2016
U nedelju, 3. aprila u dvorani "Aleksandar Nikolić" (bivši Pionir), biće održan međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici, 23. Palilula kup 2016" u organizaciji Gimnastičkog društva Palilula. Učestvovaće 160 najkvalitetnijih ritmičarki pionirske… »
Gimnastika: Klub Palilula domaćin velikog međunarodnog turnira (FOTO)
Hot sport 01.04.2016
Gimnastičko društvo Palilula u nedelju organizuje veliki međunarodni turnir na kome će učestvovati i učesnici Olimpijskih igara u Riju. Poslastica za sve ljubitelje gimnastike u Beogradu. Klub Palilua uz pomoć Sekretarijata za sport i omladinu Grada… »
Palilula Kup 2016: Vreme je za gimnastiku!
Sportal blic 01.04.2016
Gimnastičko društvo "Palilula" u nedelju 3. aprila organizovaće međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici pod nazivom "Palilula Kup 2016". Foto: Promo Gimnastičarka Najatraktivnije takmičarke (160) iz zemlje i inostranstva u juniorskoj, kadetskoj i… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 49 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 49 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 0 minuta

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih