Povezane vesti
Rozberg posle Australije slavio i u Bahreinu
Sportski žurnal 03.04.2016
Vozač Mercedesa slavio ispred Raikonena u Ferariju i klupskog kolege Hamiltona. Nemac Niko Rozberg posle Melburna slavio je i u Bahreinu. Odlično je startovao i izbegao koškanje na startu u kome je najgore prošao nosilac pol pozicije Hamilton, koga je… »
Rozberg: Start je bio ključan
Beta 03.04.2016
Vozač Mercedesa Niko Rozberg izjavio je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina i da je start bio trke bio odlučujući. "Ovo je bio sjajan vikend. Start je bio ključan. Dobro sam 'pobegao' i od tada sam… »
Rozberg Posle Pobede: Start trke je bio ključan
Hot sport 03.04.2016
Vozač Mercedesa Niko Rozberg izjavio je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina i da je start bio trke bio odlučujući. – Ovo je bio sjajan vikend. Start je bio ključan. Dobro sam ‘pobegao’ i od tada sam… »
Rozberg najbrži u Bahreinu
Vesti online 03.04.2016
Vozač Mercedesa, Nemac Niko Rozgerg, pobednik je trke za Veliku nagradu Bahreina koja je vožena u okviru šampionata Formule 1. Vozač Mercedesa do druge pobede ove sezone, a 16. u karijeri, došao je 10 sekundi ranije u odnosu na drugoplasiranog Kimija… »
Formula 1: Rozberg bez greške u Bahreinu
Večernje novosti 03.04.2016
Nemac je maestralno pretekao klupskog druga iz Mercedesa Luisa Hamiltona i u narednih 57 krugova piste u Šakiru upisao drugu pobedu za redom. DO nove pobede Niko Rozberg je došao po starom receptu! Na startu trke u Bahreinu, drugog gran-prija… »
Vesti dana »
Studentski protest u Nišu na četiri mosta: Održano 15 minuta tišine, šeta se i u Čačku, Jagodini, Inđiji... (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 56 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 8 satijoš 53 povezane