Povezane vesti
(Video) Nikola Rokvić U Šoku: Nakon ovog nastupa ali i iznenađenja, i vi ćete ostati bez daha
Kurir 03.04.2016
Nikola Rokvić će večerašnju emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" pamtiti zauvek i to zbog iznenađenja koje mu je verenica priredila. Nikola, Ana i Đoša u Mulen ružu doneli su pravi mjuzikl na scenu. Za nastup koji sledi pripremalo se preko 70… »
(Video) Ko Je Ovde Ko? Vlado Georgiev ne prestaje da se smeje, Dara oduševila!
Kurir 03.04.2016
Dara Bubamara napravila je pravi šou u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Imala je zadatak da imitira stalnog člana žirija, Vladu Georgieva. "Vlada je za mene stvarno super pevač. Frajer, bezobrazan sam i crnogorac sam. Biću ludilo kao ti Vlado…… »
Koji je pravi Vlado?! (FOTO, VIDEO)
Mondo 03.04.2016
Pogledajte imitaciju Dare Bubamare u emisiji Tvoje lice zvuči poznato! Folkerka je dobila zadatak da imitira Vladu Georgieva, člana žirija, u duetu sa Niggorom. Maska koju su šminkeri-umetnici napravili zapanjila je sve! "Biću ludilo kao Vlado, biću… »
Vesti dana »

Studenti iz cele Srbije stigli u Beograd, građani ih dočekali uz ovacije, suze i vatromet (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 4 povezane

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Sud BiH odredio pritvor Dodiku, Stevandiću i Viškoviću: Poternica će biti dostavljena svim policijskim agencijama
Blic pre 3 satajoš 2 povezane