Povezane vesti
Orešković: Svetu smo dali Teslu, penkalo, kravatu, torpedo...
Vesti online 04.04.2016
Hrvati ne prestaju da svojataju srpskog naučnika Nikolu Teslu, predstavljajući ga kao svog, odbijajući da prihvate da je Tesla rođen u Smiljanu koji se u vreme njegovog rođenja nalazio u okviru Austrijskog carstva. To što je teritorija današnje… »
HRVATSKI PREMIJER POŽELEO STUDENTIMA DA OSTANU GLADNI: Mi smo svetu dali Teslu, padobran i kravatu
Pravda 04.04.2016
- Prvi put sam ostao šokiran kad sam seo u kafić i putem SMS-a platio parking - rekao je hrvatski premijer gostujući na Dubrovačkom univerzitetu. Hrvatski premijer Tihomir Orešković nasmejao je dubrovačke studente pokušajem parafraziranja Stiva… »
Hrvatski Premijer Poželeo Studentima Da Ostanu Gladni: Mi smo svetu dali Teslu, padobran i kravatu!
Telegraf 04.04.2016
- Prvi put sam ostao šokiran kad sam seo u kafić i putem SMS-a platio parking - rekao je hrvatski premijer gostujući na Dubrovačkom univerzitetu. Hrvatski premijer Tihomir Orešković nasmejao je dubrovačke studente pokušajem parafraziranja Stiva… »
Vesti dana »

Kijev objavio snimak – udar na ruske specijalce kod Sudže; komandant "Ahmata": Velika ofanziva, zažaliće što su došli u Kursk
RTS pre 29 minutajoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Beta pre 35 minutajoš 23 povezane

Prekršajna prijava zbog sumnje da je vređao članove SNS-a kod Bajlonijeve pijace
RTS pre 29 minutajoš 19 povezanih