Povezane vesti
Ceca na zabranu ulaska u Hrvatsku: Hahahahahahaha
Mondo 05.04.2016
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da može samo da se nasmeje na vesti iz Hrvatske da je "persona non grata". "Moji obožavaoci iz Hrvatske uvek nađu put do mene", uzvraća. Foto: Instagram.com/craznatovic_official/ "Šta kažete, na listi sam… »
Hrvati joj zabranili ulazak u zemlju, ona poručuje: Nisam ni mislila da idem tamo
Tračara 05.04.2016
Hrvatski MUP je našoj pevačici Svetlani Ceci Ražnatović izrekao 20-godišnju zabranu ulaska u njihovu zemlju. Ali po svemu sudeći, pevačica se nimalo nije potresla ovom odlukom. “Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala nameru da tamo idem. Nisam ni… »
Ceca: Baš me briga za hrvatske zabrane, ionako neću tamo da idem
Vesti online 05.04.2016
Svetlana Ceca Ražnatović izjavila je da nema nameru da ide u Hrvatsku i pored moguće zabrane ukoliko bi poželela da tu održi koncert. Pored aktuelne zabrane ulaska u Hrvatsku Vojislavu Šešelju, navodi se da je i Svetlana Ražnatović na "crnoj listi“. -… »
Vesti dana »

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 3 satajoš 1 povezana