Povezane vesti

Hvala: Ana Ivanović neće više igrati za Srbiju

Hvala: Ana Ivanović neće više igrati za Srbiju

Hot sport 05.04.2016
Teniserka Ana Ivanović povukla se iz reprezentacije Srbije, rekla je selektor Fed kup tima Tatjana Ječmenica. – Ana mi je ranije ovog meseca poslala mejl u kojem mi je objasnila zašto ne želi više da igra za reprezentaciju Srbije. Čelni ljudi u… »
Ni reči o reprezentaciji: Ana se oglasila, ali drugim povodom

Ni reči o reprezentaciji: Ana se oglasila, ali drugim povodom

Sportal blic 05.04.2016
Vest da Ana Ivanović neće više igrati za reprezentaciju Srbije potresla je tenisku javnost, a ona se tim povodom nije javno oglašavala. Foto: G. Srdanović / RAS Srbija Selektorka naše nacionalne selekcije Tatjana Ječmenica potvrdila je za "Blic" da… »
Ana Ivanović se povukla iz reprezentacije Srbije

Ana Ivanović se povukla iz reprezentacije Srbije

Al Jazeera 05.04.2016
Ovu informaciju je medijima iz Srbije potvrdila selektorka ženske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica. Najbolja teniserka Srbije Ana Ivanović odlučila se povući iz reprezentacije ove balkanske države zbog medijskih napada na nju, javljaju… »
Selektorka potvrdila - Ćao, Ana!

Selektorka potvrdila - Ćao, Ana!

Sportske.net 05.04.2016
Današnje nezvanične najave potvrđene - što je igrala za Fed kup reprezentaciju, igrala je... Teniserka Ana Ivanović povukla se iz reprezentacije Srbije, rekla je danas selektorka Fed kup tima Tatjana Ječmenica. "Ana mi je ranije ovog meseca poslala… »
ŠOK za reprezentaciju: Ana Ivanović se povlači iz nacionalnog tima

ŠOK za reprezentaciju: Ana Ivanović se povlači iz nacionalnog tima

24 Sata 05.04.2016
Jedna od naših najboljih teniserki Ana Ivanović, odlučila je da se povuče iz reprezentacije Srbije. Osvajačica Rolan Garosa, odlučila se na ovaj potez nakon brojnih kritika na njen račun, bez obzira na to da li igra ili ne za nacionalni tim… »

Vesti dana »