Повезане вести

Хвала: Ана Ивановић неће више играти за Србију

Хвала: Ана Ивановић неће више играти за Србију

Хот спорт 05.04.2016
Тенисерка Ана Ивановић повукла се из репрезентације Србије, рекла је селектор Фед куп тима Татјана Јечменица. – Ана ми је раније овог месеца послала мејл у којем ми је објаснила зашто не жели више да игра за репрезентацију… »
Ни речи о репрезентацији: Ана се огласила, али другим поводом

Ни речи о репрезентацији: Ана се огласила, али другим поводом

Спортал блиц 05.04.2016
Вест да Ана Ивановић неће више играти за репрезентацију Србије потресла је тениску јавност, а она се тим поводом није јавно оглашавала. Фото: Г. Срдановић / РАС Србија Селекторка наше националне селекције Татјана Јечменица… »
Ана Ивановић се повукла из репрезентације Србије

Ана Ивановић се повукла из репрезентације Србије

Ал Јазеера 05.04.2016
Ову информацију је медијима из Србије потврдила селекторка женске репрезентације Србије Татјана Јечменица. Најбоља тенисерка Србије Ана Ивановић одлучила се повући из репрезентације ове балканске државе због медијских напада на… »
Селекторка потврдила - Ћао, Ана!

Селекторка потврдила - Ћао, Ана!

Спортске.нет 05.04.2016
Данашње незваничне најаве потврђене - што је играла за Фед куп репрезентацију, играла је... Тенисерка Ана Ивановић повукла се из репрезентације Србије, рекла је данас селекторка Фед куп тима Татјана Јечменица. "Ана ми је раније… »
ШОК за репрезентацију: Ана Ивановић се повлачи из националног тима

ШОК за репрезентацију: Ана Ивановић се повлачи из националног тима

24 Сата 05.04.2016
Једна од наших најбољих тенисерки Ана Ивановић, одлучила је да се повуче из репрезентације Србије. Освајачица Ролан Гароса, одлучила се на овај потез након бројних критика на њен рачун, без обзира на то да ли игра или не за… »

Вести дана »