Povezane vesti
"Mnogi žele slabiju vladu, ne dozvolite to"
RTV 05.04.2016
PANČEVO - Mnogi u svetu žele slabiju srpsku vladu, da se igraju sa Srbijom kako hoće, a na vama je da to ne dozvolite, poručio je danas lider SNS Aleksandar Vučić i pozvao građane da izađu na izbore 24. marta i glasaju po savesti. Vučić je na… »
Dobacivanja na mitingu SNS-a: "Gladni smo!"
N1 Info 05.04.2016
Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je građanima da je važno da izađu na predstojeće izbore, 24. aprila i ne dozvole da se želja mnogih koji žele slabu Vladu Srbije ostvari. "Mnogi u zemlji i inostranstvu žele slabu srpsku vladu. Na… »
Sijarto: Da sam Srbin, glasao bih za SNS
RTV 05.04.2016
PANČEVO, SUBOTICA - Da sam Mađar koji živi u Srbiji, glasao bih za Savez vojvođanskih Mađara, a da sam Srbin, onda za SNS, rekao je danas ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto na stranačkoj konvenciji Srpske napredne stranke u Pančevu, na… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 3 satajoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana