Повезане вести

(Фото) српкиње одлепиле за бали-бегом: Погледајте како је турски глумац стигао у Нови Пазар!

(Фото) српкиње одлепиле за бали-бегом: Погледајте како је турски глумац стигао у Нови Пазар!

Курир 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озџивит, популарни Бали-бег из серије "Сулејман Величанствени", стигао је у Србију, а како је рекао пресрећан је што је стигао у нашу земљу. Бурак Озџивит слетео је на аеродром Приштина, одакле је стигау у… »
(Фото) бали бег стигао у србију: Срећан сам што сам овде

(Фото) бали бег стигао у србију: Срећан сам што сам овде

Курир 06.04.2016
Жене из Србије и региона дигле су се на ноге јер данас у Нови Пазар стиже турски глумац Бурак Озџивит, популарни Бали-бег из серије „Сулејман Величанствени“. Бурак Озџивит слетео је на аеродром Приштина и крену је на путу до… »
(Видео и фото) бали-бег заробљен у новом пазару: Девојке опколиле комби, морао да се врати у хотел!

(Видео и фото) бали-бег заробљен у новом пазару: Девојке опколиле комби, морао да се врати у хотел!

Курир 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озџивит, познатији као Бали Бег, стигао је у Нови Пазар и изазвао опште одушевљење. Бурак је покушао да обиђе знаменитости овог града, али га је напала хорда девојака, које су покушале да га додирну… »
Мондо на лицу места: Обара с ногу! Фото, видео

Мондо на лицу места: Обара с ногу! Фото, видео

Мондо 06.04.2016
Турски глумац стигао у Нови Пазар, жене у делиријуму! Бурак Озџивит или Бали бег из серије "Сулејман Величанствени" стигао је у Србију, у Нови Пазар. Озџивит ће код нас боравити два дана, због пројекције филма "Мој брат"… »
Нови Пазар одлепио за Бали бегом! (Фото, видео)

Нови Пазар одлепио за Бали бегом! (Фото, видео)

Мондо 06.04.2016
Црвени тепих постављен, премијера само што није, али хаос се не смирује у Новом Пазару због турског глумца! Неки су хтели да провале у биоскоп! Глумац који се прославио улогом у серији "Сулејман Величанствени" борави у Новом… »
Видео бали-бег се заљубио у србију Иако се једва одбранио од девојака, не жели да се врати у Турску

Видео бали-бег се заљубио у србију Иако се једва одбранио од девојака, не жели да се врати у Турску

Курир 06.04.2016
Након што се јуче готово целог дана скривао и бежао од медија и фанова у Новом Пазару, популарни Бурак Озџивит појавио се на црвеном тепиху испред Културног центра на премијери филма "Мој брат" у којем тумачи главну мушку улогу… »
Бали-бег иде у Сопоћане

Бали-бег иде у Сопоћане

Вечерње новости 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озчивит данас стиже у Нови Пазар, на премијеру свог новог филма "Мој брат". Бурак ће прошетати градом и обићи културно-историјске споменике. Вечера са Љајићем. НОВИ Пазар ће данас бити Холивуд у малом. У град… »
Амиџић упознао Бали- бега: Овом шалом је насмејао интернет!

Амиџић упознао Бали- бега: Овом шалом је насмејао интернет!

Блиц 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озчивит, познатији као Бали-бег тренутно борави у Новом Пазару због премијере филма "Мој брат", која ће бити одржана вечерас. Један од ретких који је имао прилику да упозна глумца, будући да Бурак није успео… »
Луксуз: Бали-бег и Северина у истом апартману!

Луксуз: Бали-бег и Северина у истом апартману!

Курир 06.04.2016
Бурак Озџивит биће смештен у хотелу на Пазаришту у којем је некад боравио Јосип Броз Тито, а у којем ће спавати и хрватска певачица, која за две недеље стиже у Нови Пазар. Жене из Србије и региона дигле су се на ноге јер данас… »
Стигао у србију: Бали-бег за "Блиц": Срећан сам што сам овде!

Стигао у србију: Бали-бег за "Блиц": Срећан сам што сам овде!

Блиц 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озџивит стигао је јутрос на аеродром у Приштини. Бурак, који је домаћој публици најпознатији по улози Бали-бега у популарној серији "Сулејман Величанствени", тренутно се налази на путу до Новог Пазара. -… »
Обећао: Бали бег снима филм у Србији

Обећао: Бали бег снима филм у Србији

Свет & Скандал 06.04.2016
Турски суперстар Бурак Озџивит је на црвеном тепиху поводом премијере филма “Мој брат” у испред Културног центра Новог пазара дочекан попут рокенрол звезде. А пхото постед би Бурак Öзçивит (@буракозцивит) он Апр 6, 2016 ат… »
Бали-бег само махнуо Новопазаркама из комбија

Бали-бег само махнуо Новопазаркама из комбија

Политика 06.04.2016
Посету младог глумца Бурака Озџивита Новом Пазару директор Културног центра Хусеин Мемић назвао најзначајнијим културним догађајем у историји града. Нови Пазар – Када је у Србији приказивана турска серија „Сулејман… »
Општи хаос у Новом Пазару: Бали бег не сме да изађе из хотела (ВИДЕО)

Општи хаос у Новом Пазару: Бали бег не сме да изађе из хотела (ВИДЕО)

Трачара 06.04.2016
Познати турски глумац Бурак Озцивит изгледа да није био упознат са размерама његове славе на територији Србије, тачније Новог Пазара. Наиме, Бурак, познат по улози Бали бега у серији Сулејман Величанствени, стигао је данас у… »
Општа хистерија: Бали-бег не сме да изађе из комбија (ВИДЕО)

Општа хистерија: Бали-бег не сме да изађе из комбија (ВИДЕО)

24 Сата 06.04.2016
Популарни турски глумац изгледа није рачунао на овакав дочек у Новом Пазару - дошло је до промене плана и сад неће изаћи из хотела до краја дана. Бурак Озџивит, згодни турски глумац најпознатији по улози Бали-бега у "Сулејману"… »
Колапс у Новом Пазару због Бали бега, Огњен Амдижић срећнији од жена и упознао се са звездом

Колапс у Новом Пазару због Бали бега, Огњен Амдижић срећнији од жена и упознао се са звездом

Свет & Скандал 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озџивит, познатији као Бали-бег изазвао је пометњу у Новом Пазару где се налази поводом премијере свог филма “Мој брат”. Када је глумац желео да изађе из комбија у коме се налази како би се порештео центром… »
Бали-бег стигао у Србију - ево како заиста изгледа

Бали-бег стигао у Србију - ево како заиста изгледа

24 Сата 06.04.2016
Турски глумац Бурак Озџивит стигао је јутрос на аеродром у Приштини, а вечерас ће присуствовати премијери филма "Мој брат" у Културном центру Новог Пазара (од 19 часова). Глумац најпознатији по улози Бали-бега у популарној… »

Вести дана »