Povezane vesti
Legenda partizana i ljubimac grobara: Ibra i ja bili bismo nezaustavljivi! (video)
Hot sport 06.04.2016
I intervjuu koji je dao za pariski portal “Sofot”, Mateja Kežman je rekao da nije zaboravio period u dresu “Svetaca”: – Dolazak u PSŽ je bio ostvarenje sna, pre svega zbog Pariza, a i tu su bili Raija, Žorž Vea… Pol le Gven, trener PSŽ u to vreme, me… »
Kežman: Rat me je učinio jačim! Zlatan i ja - to bi bio strašan tandem u PSŽ-u (VIDEO)
Mozzart sport 06.04.2016
"Preživeli smo taj loš period, Srbija je napredovala i nastavlja da ide dalje“, rekao je Kežman u intervjuu za francuski Sofoot. Gde god je igrao, Mateja Kežman nije ostavljao navijače ravnodušnim. Uoči susreta Pari Sen Žermena i Mančester Sitija u… »
Vesti dana »
Đedović Handanović sa delegacijom SOKAR-a o izgradnji gasne elektrane kod Niša
RTS pre 28 minutajoš 19 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 48 minutajoš 20 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Izveštaj Amnestija: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih