Povezane vesti

Mišković: stalo mi je da se ovo što pre završi

Mišković: stalo mi je da se ovo što pre završi

Politika 08.04.2016
Posle četiri meseca nastavljen postupak protiv vlasnika „Delta holdinga”, odbijen predlog odbrane da suđenje počne iz početka. Posle četvoromesečnog prekida, suđenje Miroslavu Miškoviću, vlasniku „Delta holdinga” nastavljeno je pred… »
"Nemojte mene da pitate": Miroslav Mišković odbio da govori o presudi sinu

"Nemojte mene da pitate": Miroslav Mišković odbio da govori o presudi sinu

Blic 08.04.2016
Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću nastavljeno je danas u Specijalnom sudu nakon tromesečnog prekida koji je bio izazvan njegovim lošim zdravstvenim stanjem, a sledeće suđenje zakazano je već za ponedeljak, 11. april. Vlasnik… »
Mišković ponovo u sudu, žali se na zdravlje

Mišković ponovo u sudu, žali se na zdravlje

Mondo 08.04.2016
Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću nastavljeno je danas u Specijalnom sudu nakon tromesečnog prekida koji je bio izazvan njegovim lošim zdravstvenim stanjem. Odbrana osporava finansijko veštačenje. Foto: Tanjug/Rade Prelić U… »
Nastavljeno suđenje Miškoviću, odbrana negira navode veštaka

Nastavljeno suđenje Miškoviću, odbrana negira navode veštaka

Novi magazin 08.04.2016
U Specijalnom sudu danas je nastavljeno suđenje vlasniku "Delta holdinga" Miroslavu Miškoviću, a odbrana je negirala navode veštaka o finansijskim zloupotrebama sa putarskim preduzećima koje mu se optužnicom stavljaju na teret. Pravni zastupnik… »
Nastavljeno suđenje Miškoviću

Nastavljeno suđenje Miškoviću

Pravda 08.04.2016
BEOGRAD - Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću nastavljeno je danas u Specijalnom sudu nakon tromesečnog prekida koji je bio izazvan njegovim lošim zdravstvenim stanjem. Miškoviću je suđenje zbog zdravstvenih problema u decembru… »
Mišković: Stalo mi je da se ovo što pre završi

Mišković: Stalo mi je da se ovo što pre završi

RTV 08.04.2016
BEOGRAD - Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću nastavljeno je danas u Specijalnom sudu nakon tromesečnog prekida koji je bio izazvan njegovim lošim zdravstvenim stanjem, a sledeće suđenje zakazano je već za ponedeljak, 11. april… »
Danas nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću

Danas nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću

Blic 08.04.2016
Suđenje vlasniku kompanije "Delta holding" Miroslavu Miškoviću koji se tereti za malverzacije u privatizaciji putarskih preduzeća trebalo bi da bude nastavljeno danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Njemu je suđenje zbog zdravstvenih razloga… »

Vesti dana »