Povezane vesti
(Video) Stanija objavila kućni video: Evo šta radi kada joj verenik nije tu
Kurir 09.04.2016
Stanija Dobrojević, koja trenutno uživa u Dominikanskoj Republici sa verenikom, postavila je na Instagram provokativni video. "Kad čujem muziku ja: La la la", napisala je starleta uz video u kojem se vidi kako u tangama i top majici skače po bračnom… »
Buduća mlada (foto)
Mondo 09.04.2016
Sveže verena starleta objavila seksi video. Pobednica Farme 6 Stanija Dobrojević, već neko vreme uživa na odmoru u Dominikani. Društvo na odmoru joj pravi verenik, a šta radi verenica dok budući suprug nije u blizini? Ovo. Kad cujem muziku ja: La… »
Pogledajte Stanijin kućni video
Vesti online 09.04.2016
I taman kad smo pomislili da je listi poznatih koji imaju kućni video kraj, eto je i Stanija! Mnogi su prokomentarisali "to smo čekali". Starleta trenutno uživa u Dominikani sa verenikom, a šta radi dok on nije u blizini, pogledajte u videu: Kad cujem… »
Vesti dana »
Požar u neregistrovanom objektu za smeštaj starih u Vojki - dve osobe stradale, dve povređene, 23 evakuisane; VJT: Sumnja se da je uzrok požara ljudski faktor
RTV pre 33 minutajoš 45 povezanih
GUR objavio snimak presretnutog razgovora severnokorejskih vojnika; masovni napad dronovima na Moskvu
RTS pre 10 minutajoš 40 povezanih
Sneg sutra stiže u ovaj deo Srbije! Meteorolog najavio pad temperature, u Beogradu će biti čak -10 stepeni
Mondo pre 4 satijoš 25 povezanih
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio je svih sedam kolebljivih država
Beta pre 7 satijoš 20 povezanih
Netanjahu: Razgovarao sam sa Trampom tri puta od izbora,slažemo se oko iranske pretnje
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih