Повезане вести

(Фото) Станија се не враћа у србију: Боли ме моје савршено д.пе за лузере

(Фото) Станија се не враћа у србију: Боли ме моје савршено д.пе за лузере

Курир 10.04.2016
Станија ових дана ужива у Доминиканској Републици са дечком којег крије као змија ноге, али ако је судити по фоткама јасно је да је срећна и заљубљена. Она је открила да више не жели да се враћа у Србију, јер јој је мука од… »
(Фото) љубав нема граница: Марија Шерифовић објавила фотографију са девојком!

(Фото) љубав нема граница: Марија Шерифовић објавила фотографију са девојком!

Курир 10.04.2016
Певачица Марија Шерифовић признала је недавно да је срећно заљубљена, а сада је на Инстаграму поставила фотографију на којој је срећна и насмејана уз девојку. Да ли је реч о њеној љубави или не, није познато, али је Марија уз… »
Ово је њена девојка? (фото)

Ово је њена девојка? (фото)

Мондо 10.04.2016
Знамо да је заљубљена, а да ли јој је ова девојка украла срце? Марија Шерифовић је пре неколико дана у једном интервјуу открила да је заљубљена. Иако је изјавила да неће рећи ко је особа која јој је украла срце певачица је на… »
Показала дечка! (фото)

Показала дечка! (фото)

Мондо 10.04.2016
Певачица коначно открила с ким је у вези. Дариа Станојевић у интервјуима није желела да ода ко је њена јача половина. Ипак пре неки дан, певачица на Инстаграм поставила фотографију са дечком. Њих двоје су тренутно на мору… »
"Боли ме моја савршена гуза за лузере!"

"Боли ме моја савршена гуза за лузере!"

Мондо 10.04.2016
Старлета не намерава да се врати у Србију. Хејтерима поручила да је баш брига за њихове коментаре. Станија Добројевић ужива у одмору у Доминиканској републици и каже да не намерава да се врати кући. "Лепо ми је на одмору, па… »
Дариа Станојевић коначно показала дечка: Ево ко је освојио срце лепе певачице! (ФОТО)

Дариа Станојевић коначно показала дечка: Ево ко је освојио срце лепе певачице! (ФОТО)

Стори 10.04.2016
Певачица Дариа Станојевић дуго је крила свог партнера, међутим сада је решила да коначно открије ко је осовјио њено срце. Дариа је на Инстаграму објавила фотографију са дечком, на којој се види како заједно уживају на обали… »
Овако Марији Каран почињу јутра: Свака мама ће се сложити да не постоји лепши начин да се пробудите (ФОТО)

Овако Марији Каран почињу јутра: Свака мама ће се сложити да не постоји лепши начин да се пробудите (ФОТО)

Стори 10.04.2016
Откад се остварила у улози мајке, лепа глумица ужива у сваком дану... Она неретко на свом профилу на друштвеној мрежи "Инстаграм" објављује фотографије које сведоче о њеним радосним данима које проводи са сином Марком Леом и… »
Марија Шерифовић показала жену свог живота?

Марија Шерифовић показала жену свог живота?

Блиц 10.04.2016
Певачица Марија Шерифовић недавно је открила да је срећно заљубљена и испуњена, сада је објавила и фотографије са црнокосом женом за коју многи верују да је кривац за овакво Маријино расположење. Погледајте на Инстаграм-у… »
(Фото) Лепа глумица објавила интимну фотографију, разнежићете се

(Фото) Лепа глумица објавила интимну фотографију, разнежићете се

Курир 10.04.2016
Марија Каран је објавила прелепу фотографију на којој спава са сином Марком. Слику је направо њен муж Џоел Лубин. Поред ове интимне фотографије, Марија је написала: "Овако смо се пробудили, а тата нас је сликао". Наша глумица… »
Охо! Да ли је ово девојка Марије Шерифовић?

Охо! Да ли је ово девојка Марије Шерифовић?

24 Сата 10.04.2016
Марија Шерифовић је на свом Инстаграму објавила фотографију на којој за руку држи дугокосу девојку, а објава поред фотке делује као назнака да ју је ова лепотица у потпуности освојила. "Могу да освојим свет једном руком, све док… »

Вести дана »