Povezane vesti

Vikao je "da li vi znate ko sam ja": Audijem pokosio nekoliko pešaka i ubio jednu ženu! (video)

Vikao je "da li vi znate ko sam ja": Audijem pokosio nekoliko pešaka i ubio jednu ženu! (video)

Telegraf 12.04.2016
- Troje ljudi je ostalo da leži na ulici u lokvama krvi, i druga je žena teško povređena, ljudi su doslovno leteli preko "audija" - rekao je jedan od očevidaca nesreće. Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22 sata u Zagrebu, kada je… »
(Video) horor u Zagrebu: Zgazio pešake na trotoaru pa vikao: Znate li ko sam, ja mogu sve!

(Video) horor u Zagrebu: Zgazio pešake na trotoaru pa vikao: Znate li ko sam, ja mogu sve!

Kurir 12.04.2016
ZAGREB - Jedna žena (61) je poginula, a dve osobe su teško povređene kada "audi A3" pokosio grupu pešaka na trotoaru Kvaternikovog trga. Prema prvim informacijama vozač je najpre polomio nekoliko zaštitnih stubića, zatim udario u semafor i naletio… »
Bahati vozač Audija naleteo na pešake: Troje povređeno, jedan poginuo

Bahati vozač Audija naleteo na pešake: Troje povređeno, jedan poginuo

Telegraf 12.04.2016
Prema prvim informacijama portala 24 sata.hr, vozač Audija A3 pokupio je nekoliko metalnih stubića, udario u semafor i naleteo na grupu pešaka. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kvaternikovog trga u Zagrebu, kada je na grupu pešaka… »

Vesti dana »