Повезане вести

Стефан Јовић: Нисам спавао, следећа улази сигурно!

Стефан Јовић: Нисам спавао, следећа улази сигурно!

Хот спорт 15.04.2016
'Трагичар' Црвене звезде у Москви, Стефан Јовић на аеродрому "Никола Тесла" дочекан је овацијама, а окупљеним новинарима је признао да целу ноћ није могао да спава. – Сви знају шта се десило на крају. Баш нам је криво, јер смо… »
Навијачи Звезде поздравили Јовића: Боли, нисам спавао целе ноћи (видео)

Навијачи Звезде поздравили Јовића: Боли, нисам спавао целе ноћи (видео)

Вечерње новости 15.04.2016
Свака част људима што су дошли да нам пруже подршку, показали су да су уз нас и у победи и у поразу. Надам се да ћемо им се одужити у "Арени" у наредне две утакмице. Много је тешко, каже Стефан Јовић. НАВИЈАЧИ су дочекали… »
Стефанов профил лажан

Стефанов профил лажан

Спортски журнал 15.04.2016
После 1:0 за ЦСКА, у другом мечу четвртфиналне серије Евролиге београдски црвено-бели су имали напад за победу, тренер Дејан Радоњић је затражио тајм аут и одредио да последњу акцију заврши репрезентативни плејмејкер Стефан… »
Делије клицале Јовићу, он поручио: Боже здравља, ући ће следећа

Делије клицале Јовићу, он поручио: Боже здравља, ући ће следећа

Спортски журнал 15.04.2016
Звездин плејмејкер није клонуо духом, нарочито не после дочека Делија на аеродрому Никола Тесла. Одјекивало је „Стефан Јовић“ на долазном терминалу Аеродрома Никола Тесла. - Свака част људима што су дошли да нам пруже подршку… »
Радоњић: Имамо разлог да верујемо

Радоњић: Имамо разлог да верујемо

Мондо 15.04.2016
Коментар тренера црвено-белих после повратка из Москве, где се његов тим храбро супротставио "армејцима". Фото: МН Пресс Попут својих играча, тренер Звезде Дејан Радоњић такође је био дирнут дочеком на београдском аеродрому… »
Јовић дочекан овацијама!

Јовић дочекан овацијама!

Мондо 15.04.2016
"Боли, баш боли", признао је плејмејкер Звезде после непроспаване ноћи. Порука навијачима: "Можемо да победимо ЦСКА" Извор: Спорт нетворк/В. Пајић Кошаркаши Звезде вратили су се из Москве, а навијачи су им приредили леп дочек на… »
Овације Јовићу на аеродрому, присуствовао и Никола Пековић!

Овације Јовићу на аеродрому, присуствовао и Никола Пековић!

Спортске.нет 15.04.2016
Велики број навијача Црвене звезде нашао се на аеродрому како би дочекали своје љубимце. Стефан Јовић је својим извињењем навијачима показао да му је стало до Црвене звезде, да му је веома криво јер је пропустио да донесе свом… »
Овације јовићу: Откуд председник Партизана на дочеку Звездиних кошаркаша на аеродрому? (видео)

Овације јовићу: Откуд председник Партизана на дочеку Звездиних кошаркаша на аеродрому? (видео)

Хот спорт 15.04.2016
И поред два пораза у прва два меча четвртфиналне серије Евролиге од ЦСКА у Москви, навијачи Црвене звезде дочекали су своје љубимце на аеродрому 'Никола Тесла'. Око стотинак навијача црвено-белих нашло се на аеродрому где су… »
Песма “делија” на аеродрому и поносни Радоњић /видео/

Песма “делија” на аеродрому и поносни Радоњић /видео/

Спортал блиц 15.04.2016
Мало је недостајало за Звездино чудо у Москви... Један напад, једна лопта делили су црвено-беле од великог тријумфа у другом мечу топ 8 фазе Евролиге над екипом ЦСКА из Москве. блицтв_рс/маин 0 0… »
Овације “делија” за Јовића: Нисам спавао, следећа улази сигурно /видео/

Овације “делија” за Јовића: Нисам спавао, следећа улази сигурно /видео/

Спортал блиц 15.04.2016
Танка је линија од хероја до трагичара... Свестан је тога и Стефан Јовић кошаркаш Црвене звезде. Желео је најбоље, а онда се у последњем нападу у мечу са ЦСКА оклизнуо и тако оставио свој тим без тријумфа. И поред кикса Јовић… »
Јовићево извињење: Хтео сам исто што и ви... /фото/

Јовићево извињење: Хтео сам исто што и ви... /фото/

Спортал блиц 15.04.2016
Желео је најбоље, а онда се оклизнуо. Имао је прилику Стефан Јовић да у другом мечу топ 8 фазе Евролиге између Црвене звезде и ЦСКА постане херој, али... Погледајте на Инстаграм-у Није имао среће плејмејкер црвено-белих. Дуго је… »
Јовићева порука навијачима: Желео сам победу колико и ви...

Јовићева порука навијачима: Желео сам победу колико и ви...

Моззарт спорт 15.04.2016
„Испало је другачије, зато извините“, написао плејмејкер Црвене звезде. На својој кожи плејмјекер Црвене звезде Стефан Јовић је спознао колико је танка граница између јунака и трагичара. Тројком минут пре краја је до стања… »
Јовић: Извините, желео сам победу колико и ви...

Јовић: Извините, желео сам победу колико и ви...

Пресс 15.04.2016
Плејмејкер Црвене звезде Стефан Јовић огласио се на Инстаграму поводом завршнице меча са ЦСКА у Москви. фото: б92.нет При вођству ЦСКА 77:76 Јовић се оклизнуо и направио кораке у последњем нападу, па су црвено-бели остали без… »
Јовић се извинио, "Делије" одушевиле коментарима

Јовић се извинио, "Делије" одушевиле коментарима

Спортске.нет 15.04.2016
Стефан Јовић је био један од најзапаженијих у Црвеној звезди јуче, не може му се тек тако доделити улога трагичара. Ипак, он је нашао разлог да се извини. Стефан Јовић је синоћ био један од најбољих играча Црвене звезде након… »
Извињење Стефана Јовића...

Извињење Стефана Јовића...

Мондо 15.04.2016
Плејмејкер Црвене звезде у ситне сате оставио је поруку на Инстаграму, која је изазвала лавину коментара. Зелео сам победу колико и ви сви навијаци, али испало је другације..Извините због тога А пхото постед би Стефан Јовиц… »

Вести дана »