Povezane vesti

Nadal: Novak počeo da gubi! To je dobro...

Nadal: Novak počeo da gubi! To je dobro...

Vesti online 15.04.2016
Posle eliminacije Đokovića i Federera, čini se da je Rafael Nadal glavni favorit za osvajanje Mastersa u Monte Karlu. Španac igra sve bolje kako turnir ulazi u završnicu. Pao je u četvrtfinalu Stanislas Vavrinka, a nekadašnji "kralj šljake" dotakao se i… »
Kako rivali vide Novakov poraz: Vavrinka tvrdi da je umoran, a Rafa da svako može da izgubi

Kako rivali vide Novakov poraz: Vavrinka tvrdi da je umoran, a Rafa da svako može da izgubi

Sportal blic 15.04.2016
Jednom je i to moralo da se desi... Novak Đoković je posle tri godine ispao u svom prvom meču na nekom turniru. Prvi reket sveta je u drugom kolu Monte Karla poražen od Jiržija Veselog a rivali našeg asa su na različite načine prokomenatarisali poraz… »
Noletov poraz je bio veliko iznenađenje, a ove izjave rivala su još veće

Noletov poraz je bio veliko iznenađenje, a ove izjave rivala su još veće

24 Sata 15.04.2016
Poraz Novaka Đokovića najveće je iznenađenje turnira u Monte Karlu, ali Stan Vavrinka kaže da to neće mnogo poremetiti nastavak sezone prvog tenisera sveta. Bolji od Novaka bio je Jirži Veseli, koji je izgubio već u sledećem kolu. “Bio mu je to prvi meč… »
Đoković: I dalje osećam da igram najbolji tenis

Đoković: I dalje osećam da igram najbolji tenis

Večernje novosti 14.04.2016
Nikad ne volim da gubim ili da mislim kako će mi taj poraz pomoći u budućnosti. Nisam taj tip osobe. To nije moja računica. Ali, Rolan Garos svakako ostaje glavni cilj, kaže Novak Đoković. ČESTO Novak ne trepne kad ispusti gem na svoj servis ili ceo set… »

Vesti dana »