Povezane vesti
Brend koji povezuje teorijska znanja i praksu
Dnevnik 15.04.2016
Republičko takmičenje iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, 32. po redu, počelo je u Poljoprivrednoj školi s domom učenika u Futogu. U dvodnevnom nadmetanju. učestvuje više od 60 takmičara, učenika iz 30 poljoprivrednih škola iz Srbije, ali i… »
Modernizacija novosadskih škola
Moj Novi Sad 15.04.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je u novosadskoj Gradskoj kući potpisao Protokol o saradnji na realizaciji "Programa modernizacije škola" sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđanom Verbićem i sa direktorom "JUP… »
Modernizacija škola i u Novom Sadu
RTV 15.04.2016
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je u novosadskoj Gradskoj kući potpisao Protokol o saradnji na realizaciji "Programa modernizacije škola" sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđanom Verbićem i sa direktorom… »
Ministri poljoprivrede i prosvete otvorili Takmičenje u poljoprivrednoj proizvodnji
Blic 15.04.2016
U Poljoprivrednoj školi sa domom učenika u Futogu danas je počelo 32. Republičko takmičenje u oblasti poljoprivredne proizvodnje. Na takmičenju koje će trajati naredna dva dana učestvovaće 60 tamičara, učenika 30 poljoprivrednih škola sa… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 5 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 48 minutajoš 181 povezana
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 10 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 7 satijoš 24 povezane