Povezane vesti
Conga deklasiran, može li Monfis do istorije?
Mondo 16.04.2016
U finalu Mastersa u Monte Karlu sastaće se Monfis i Nadal. Francuzu će biti potrebna partija karijere za uspeh karijere. Francuski teniser Gael Monfis, nakon što je deklasirao prijatelja i kolegu iz Dejvis kup reprezentacije, Žoa-Vilfreda Congu… »
Nadal prvi finalista turnira u Monte Karlu
Radio 021 16.04.2016
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Monte Karlu, pošto je danas pobedio Endija Mareja sa 2:1 (2:6, 6:4, 6:2). Njegov protivnik će biti pobednik duela izmedju Gaela Monfisa i Žo-Vilfreda Conge. Nadal je od 2005. do 2012. godine… »
Nadal: Ovakve pobede mi vraćaju samopouzdanje
N1 Info 16.04.2016
Rafael Nadal je izborio 100. finale u karijeri, ovoga puta na turniru na kom je dominirao prethodnih godina. "Mislim da sam malo povećao brzinu loptice, igrao sam duže poene, a istovremeno sam uspeo da igram malo više u terenu. Mislim da nisam loše… »
(Video) 100. Finale kralja šljake: Nadal pobedio Mareja posle preokreta u polufinalu u Monte Karlu
Kurir 16.04.2016
Španski teniser Rafael Nadal pobedio je Britanca Endija Mareja 2:6, 6:4, 6:2 u polufinalu turnira Masters serije u Monte Karlu. Nadal će se sutra u finalu od 14.30 sastati sa Francuzom Gaelom Monfisom, koji je neočekivano lako savladao zemljaka Žoa… »
MK: Monfis zakazao meč sa Nadalom
N1 Info 16.04.2016
Gael Monfis je na impresivan način obezbedio mesto u finalu Monte Karla. On je za svega 70. minuta sa 6:1, 6:3 pobedio sunarodnika Žoa Vilfreda Congu. Iako je dan ranije napravio iznenađenje eliminacijom Rodžera Federera u četvrtfinalu trećeg… »
Šoumen u finalu: Monfis držao čas Congi, sa Rafom za titulu
Sportal blic 16.04.2016
Gael Monfis pobedio je sunarodnika Žoa Vilfreda Congu sa 6:1, 6:3 u polufinalu Monte Karla. Foto: Tanjug/AP Francuz je pobedio sunarodnika za samo 70 minuta igre i potvrdio talenat koji nikad nije krunisao većim uspesima zbog ležernijeg pristupa i… »
ATP Monte karlo: Nadal preslišao Mareja, ušao u "klub 100" i sačekao finale protiv Francuza
Srbija danas 16.04.2016
Finale u Kneževini biće odigrano u nedelju. Rafael Nadal je prvi finalista ovogodišnjeg Mastersa u Monte Karlu koji je već osvojio osam puta. Španski teniser je u meču polufinala turnira u Kneževini pobedio Endija Mareja sa 2:1 (1:6, 6:4, 6:2) i… »
Rafa na putu stare slave! U finalu Monte Karla na Monfisa
Vesti online 16.04.2016
Nekadašnji "kralj šljake" Rafael Nadal igraće finale Mastersa u Monte Karlu. Španac je posle tri seta pobedio Škota Endija Mareja - 2:6, 6:4, 6:2. U maratonskom meču koji je trajao dva sata i 45 minuta, bolji je bio Nadal. Posle izgubljenog prvog… »
Nadal prvi finalista turnira u Monte Karlu
Beta 16.04.2016
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Monte Karlu, pošto je danas pobedio Endija Mareja sa 2:1 (2:6, 6:4, 6:2). Njegov protivnik će biti pobednik duela izmedju Gaela Monfisa i Žo-Vilfreda Conge. Nadal je od 2005. do 2012. godine… »
Nadal preko Mareja do finala Monte Karla
RTV 16.04.2016
MONTE KARLO - Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Monte Karlu, pošto je danas pobedio Endija Mareja sa 2:1 (2:6, 6:4, 6:2). Njegov protivnik će biti pobednik duela između Gaela Monfisa i Žo-Vilfreda Conge. Nadal je od 2005. do… »
Rafin preokret protiv Mareja za 100. finale!
Mondo 16.04.2016
U meču u kome je viđeno dosta nervoze na obe strane, Rafael Nadal je uspeo da savlada Endija Mareja i izbori novo finale u Monte Karlu. U drugom polufinalu igraju Conga i Monfis. Foto: (AP Photo/Lionel Cironneau) Nadal je i dalje moćan na šljaci… »
Nadal preokrenuo protiv Mareja i prošao u finale u Monte Karlu
Sportal blic 16.04.2016
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Endija Mareja sa 2:6, 6:4, 6:2. Foto: Reuters Rafael Nadal Iako je Marej posle 2:2 u prvom setu osvojio četiri gema u nizu, u naredna dva seta, a i naredna dva… »
Vesti dana »

Plenum Građevinskog fakulteta: Nije objavljena celokupna dokumentacija o rekonstrukciji
NIN pre 1 satjoš 45 povezanih

"Putine, od mene zavisi sudbina Ukrajine, ajmo jedan na jedan": Mask javno izazvao predsednika Rusije
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih

Prekršajna prijava protiv muškarca koji je vređao članove SNS kod Bajlonijeve pijace
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane