Povezane vesti
Vered o ucenama: Nisam želeo da oprostim dug Zvezdi
Hot sport 17.04.2016
Ovaj 27-godišnjak koji trenutno nastupa za kanadski Otava Fjuri, rekao je u izjavi za ’Večernje novosti’ da mu je ponuđeno da od Zvezde naplati samo deo novca u zamenu za svoju slobodu. TERZIĆ ZAMERA SUDIJAMA: Trebalo je da sviraju kraj, vreme je… »
Vered opleo po Zvezdi: Ucenjivali su me šest meseci, ali sam ih sačekao i sve im naplatio
Večernje novosti 17.04.2016
Obratili su mi se sa planom da mi isplate samo sedam odsto zarade. Rekli su mi da uzmem što mi se nudi i da idem, alli nisam želeo da prihvatim. Ostao sam do marta i dobio sav svoj novac, kaže Idan Vered. Izraelski internacionalac Idan Vered napustio je… »
Vered 'ocrnio' Zvezdu pred Kanađanima!
Sportske.net 17.04.2016
Izraelski internacionalac Idan Vered napustio je Crvenu zvezdu pre gotovo dva meseca, a kanadskim medijima otkrio je da što pre želi da zaboravi epizodu u bivšem šampionu Evrope. Najavljivan kao veliko pojačanje, momak koji je na startu sezone na izmaku… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona na Brankovom mostu: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 0 minutajoš 32 povezane
Vens: Fantazija da bi Kijev uz pomoć SAD mogao da pobedi; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 25 minutajoš 32 povezane
Kako može bez zvezde i partizana?! Ergin Ataman zagrmeo, njegove reči odzvanjaju Evropom
Večernje novosti pre 10 minutajoš 28 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane