Povezane vesti
Infantino: Željno iščekujem zlatne Orliće na velikoj sceni
Mozzart sport 19.04.2016
"Želim značajno da uvećam budžet za razvoj fudbala u periodu od 2015. do 2018. i to za 517.000.000 dolara. Hoću da umesto 900.000.000 taj budžet iznosi 1.417.000.000 dolara. Na taj način FIFA bi bila u poziciji da značajno pomogne svojim… »
Infantino: Osvajenje titule na Novom Zelandu važno za budućnost srpskog fudbala
Hot sport 19.04.2016
Fudbalski savez Srbije Vam je među prvima dao javnu podršku za izbor na mesto predsednika FIFA. Koliko je to bilo vazno? – Podrška koju sam dobio od FS Srbije mnogo mi je značila, jer sam od samog starta bio u prilici da uvidim da delimo istu viziju… »
Infantino: Podrška Srbije mnogo znači, jedva čekam da "orlići" porastu
Sportal blic 19.04.2016
Predsednik FIFA Đani Infantino izjavio je da mu je mnogo značila podrška Fudbalskog saveza Srbije u kandidaturi za mesto prvog čoveka najveće fudbalske organizicije na svetu. Foto: Reuters Đani Infantino "Podrška koju sam dobio od FSS mnogo mi je… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ministarka bez portfelja Tatjana Macura uputila otvoreno pismo studentima i pozvala ih na dijalog
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Dačić demantovao da će policija tokom noći intervenisati na protestu na Autokomandi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana