Povezane vesti
Italijanske specijalne službe negiraju da se planiraju napadi na plaže u Evropi
Radio 021 19.04.2016
Italijanske specijalne službe su negirale medijske informacije o tome da Islamska država navodno planira terorističke napade na plaže u Evropi, objavio je list "Republika". "Nema nikakvih konkretnih terorističkih pretnji, nije bilo nikakvih sličnih… »
Nemački list upozorava: Islamisti planiraju napade po evropskim plažama!
Vesti online 19.04.2016
Nemački dnevni list "Bild" objavio je u utorak da bi evropske plaže, a posebno one u Italiji, Španiji i na jugu Francuske, mogle da budu meta islamističkih bombaša-samoubica. "Planiraju se teroristički napadi na naše plaže", naslov je koji je… »
Zamislite taj užas: Teroristi će napadati evropske plaže!?
Pravda 19.04.2016
BERLIN - Nemački dnevni list "Bild" danas je objavio da bi evropske plaže, a posebno one u Italiji, Španiji i na jugu Francuske, mogle da budu meta islamističkih bombaša-samoubica. "Planiraju se teroristički napadi na naše plaže", naslov je koji… »
Upozorenje tajnih službi: Islamska država planira krvave napade po evropskim plažama
Kurir 19.04.2016
Italijanski mediji, pozivajući se na nemački Bild, objavili su još jedno ozbiljno upozorenje njihovih tajnih službi u kojem stoji da teroristi planiraju masovne napade po evropskim plažama tokom nadolazećeg leta. Takve informacije navodno su stigle… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Zbog "toplotnog stresa" došlo do izbeljivanja koralnih grebena Uzbuna u Australiji - kako globalno zagrevanje utiče na prirodu
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana