Povezane vesti
Le Talek pričao zemljacima o derbiju: Moji prijatelji i porodica bili su na Marakani - i ostali šokirani
Mozzart sport 21.04.2016
"Problem je što se odjednom dogodi mnogo ekscesa. Ima i mnogo policajaca. Ljudi nas ne diraju, nikad nisam imao problema s navijačima Partizana u gradu. Ono što je sigurno jeste da se navijači Partizana i Zvezde mrze, a ne znam ni da li ima i jedan… »
Le Talek: Moji prijatelji i porodica bili su šokirani događajima na Marakani
Vesti online 21.04.2016
- Ljudi nas ne diraju, nikad nisam imao problema s navijačima Partizana u gradu. Ono što je sigurno jeste da se navijači Partizana i Zvezde mrze, a ne znam ni da li ima i jedan kilometar između dva stadiona. To nisu navijači, to su fanatici - kaže… »
Le Talek za ‘Frans fudbal’: U Francuskoj navijači spavaju, dok je u Srbiji džungla! (foto)
Hot sport 21.04.2016
Francuski fudbaler Damjan Le Talek govorio je za prestižni "Frans fudbal" o beogradskom večitom derbiju i istakao da uživa u utakmicama u Srbiji. Naravno, veći deo intervjua bio je vezan za atmosferu na tribinama, tačnije nerede koji su glavna vest u… »
Le Talek Francuzima hvalio večiti derbi: To je ludilo
Večernje novosti 21.04.2016
Uprkos tome što se navijački tabori mrze, nisam imao problema sa fanovima Partizana, ljudi nas ne diraju... - istakao je vezista Crvene zvezde. VEZISTA Crvene zvezde Damijan le Talek hvalio je "večiti derbi" i atmosferu u "Frans fudbalu", bez obzira na… »
Le Talek objasnio Francuzima: ''Tamo navijači spavaju na stadionima, u Srbiji je prava atmosfera''
Sportske.net 21.04.2016
Vezista Crvene zvezde posle 151. večitog derbija govorio je za ugledni ''Frans Fudbal'' i tom prilikom pokušao svojim zemljacima da dočara atmosferu sa najvećeg srpskog derbija. Na početku razgovora, francuski internacionalac iz redova Zvezde se… »
Vesti dana »
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih
Studenti blokirali tri raskrsnice na prilazu Novom Sadu i most Gazelu, u toku štafetni maraton od Kragujevca do Beograda
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Jutro uveliko odmaklo, a Srbija i dalje u debelom minusu! Nema grada da je iznad nule, vetar probija do kostiju, evo kad staje košava i kad stiže sneg!
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih
Izbori na Kosovu: Ovih 6 lista se bori za glasove Srba: Glasaju Srbi u rasejanju, predstavnici Srpske liste izašli na birališta
Blic pre 27 minutajoš 54 povezane
Pao sa zgrade u školsko dvorište, preminuo na licu mesta: Užas na Vračaru, istraga u toku
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih