Povezane vesti
Le Talek pričao zemljacima o derbiju: Moji prijatelji i porodica bili su na Marakani - i ostali šokirani
Mozzart sport 21.04.2016
"Problem je što se odjednom dogodi mnogo ekscesa. Ima i mnogo policajaca. Ljudi nas ne diraju, nikad nisam imao problema s navijačima Partizana u gradu. Ono što je sigurno jeste da se navijači Partizana i Zvezde mrze, a ne znam ni da li ima i jedan… »
Le Talek: Moji prijatelji i porodica bili su šokirani događajima na Marakani
Vesti online 21.04.2016
- Ljudi nas ne diraju, nikad nisam imao problema s navijačima Partizana u gradu. Ono što je sigurno jeste da se navijači Partizana i Zvezde mrze, a ne znam ni da li ima i jedan kilometar između dva stadiona. To nisu navijači, to su fanatici - kaže… »
Le Talek za ‘Frans fudbal’: U Francuskoj navijači spavaju, dok je u Srbiji džungla! (foto)
Hot sport 21.04.2016
Francuski fudbaler Damjan Le Talek govorio je za prestižni "Frans fudbal" o beogradskom večitom derbiju i istakao da uživa u utakmicama u Srbiji. Naravno, veći deo intervjua bio je vezan za atmosferu na tribinama, tačnije nerede koji su glavna vest u… »
Le Talek Francuzima hvalio večiti derbi: To je ludilo
Večernje novosti 21.04.2016
Uprkos tome što se navijački tabori mrze, nisam imao problema sa fanovima Partizana, ljudi nas ne diraju... - istakao je vezista Crvene zvezde. VEZISTA Crvene zvezde Damijan le Talek hvalio je "večiti derbi" i atmosferu u "Frans fudbalu", bez obzira na… »
Le Talek objasnio Francuzima: ''Tamo navijači spavaju na stadionima, u Srbiji je prava atmosfera''
Sportske.net 21.04.2016
Vezista Crvene zvezde posle 151. večitog derbija govorio je za ugledni ''Frans Fudbal'' i tom prilikom pokušao svojim zemljacima da dočara atmosferu sa najvećeg srpskog derbija. Na početku razgovora, francuski internacionalac iz redova Zvezde se osvrnuo… »
Vesti dana »
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 37 povezanih
Rasim Ljajić se povukao sa čela SDPS, Jug Radivojević novi predsednik stranke
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 20 povezanih
Pravoslavni vernici danas slave Svetog Iliju - upoznajte običaje ovog praznika
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane