Povezane vesti
Bodiroga odgovara na prozivke iz Srbije: Čovek je perfidan, pokvaren, lažljiv, bolesno ambiciozan i beskrupulozan
Večernje novosti 24.04.2016
Dejan: Zabrinuo bih se da me je takav čovek pohvalio. Čovek koji je zalutao u košarku, računajući da će okružen košarkašima imati čistiju biografiju. Nekadašnji potpredsednik KSS Dejan Bodiroga odgovara na prozivke iz Srbije, u čijim se… »
Žestok odgovor Bodiroge
Mondo 24.04.2016
"Perfidan, pokvaren, lažljiv, bolesno ambiciozan i beskrupulozan - zabrinuo bih se da me je takav čovek pohvalio". Dejan Bodiroga je posle mandata u Košarkaškom savezu Srbije preuzeo funkciju u Bordu FIBA Evrope, pa samim tim ima određenu ulogu u… »
Bodiroga opleo po čoviću: Ne polemišem sa čovekom koji nema zaštićenog svedoka da je radio fizičko
Hot sport 24.04.2016
– Zabrinuo bih se da me je takav čovek pohvalio. Čovek koji je zalutao u košarku, računajući da će okružen košarkašima imati čistiju biografiju. Čovek koji je uništavao i uništava srpsku košarku. Besmisleno je da o košarci polemišem sa… »
"Čović je perfidan, pokvaren, lažljiv, bolesno ambiciozan i beskrupulozan"
Vesti online 24.04.2016
Legendarni srpski košarkaš, sada član Izvršnog odbora FIBA Evrope, Dejan Bodiroga, uzvratio je na optužbe predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića. Naime, čelnik čovek crveno-belih rekao je da bi srpski predstavnici u FIBA morali da urade više… »
Bodiroga uzvraća udarac: Napada me čovek koji uništava srpsku košarku! Lažljiv, bolesno ambiciozan...
Mozzart sport 24.04.2016
O Jadranskoj ligi i tome kako je jedno mesto u Evroligi dobila tek kada su Francuzi odustali. O sportskom motivu, mogućnosti da se ubuduće i Olimpijske igre organizuju samo za bogate... Čini nam se da je Srbija uvek i bila za sportski motiv, a protiv… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kao da je cela Srbija na nogama, aktivirao se i „Pobunjeni univerzitet“: U ministarstvu kulture se zaključali zbog protesta
Nova pre 12 minutajoš 40 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Makron: Evropa će reagovati ako bude bio napad na njenu trgovinu
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih