Povezane vesti
Hrvatska sve bliže rekonstrukciji vlade ili novim izborima
N1 Info 02.05.2016
Lider Hrvatske socijal-liberalne stranke, članice Domoljubne koalicije, Darinko Kosor izjavio je da nije zadovoljan s prvih sto dana Vlade Hrvatske i da očekuje nove izbore na jesen. "Mi smo apsolutno protiv rekonstrukcije unutar vladajuće koalicije. Mi… »
Pada vlada u Hrvatskoj: Novi izbori na jesen?
Vesti online 02.05.2016
Nakon samo 100 dana od formiranja vlade, u Hrvatskoj bi već ove jeseni mogli da budu raspisani novi izbori, navodi portal Index.hr. Darinko Kosor, predsednik HSLS-a, stranke članice vladajuće Domoljubne koalicije, ističe da nije zadovoljan s prvih 100… »
Previranja u Hrvatskoj: Ili rekonstrukcija vlade ili izbori na jesen!
Telegraf 02.05.2016
- Ovoj Vladi nećemo dati više od šest meseci, a nakon toga se mešaju karte. Nemam konce u svojim rukama, ali imam autoritet. Razgovaram s ljudima koji čine većinu u parlamentu - rekao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Nakon samo 100 dana od… »
Zagreb: Rekonstrukcija ili izbori?
Večernje novosti 02.05.2016
Lider Hrvatske socijal-liberalne stranke, članice Domoljubne koalicije, Darinko Kosor izjavio je da nije zadovoljan s prvih sto dana Vlade Hrvatske i da očekuje nove izbore na jesen. Lider Hrvatske socijal-liberalne stranke, članice Domoljubne koalicije… »
Vesti dana »

(VIDEO) Objavljen video snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka kako beži sa lica mesta
N1 Info pre 56 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Snažan ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
NIN pre 40 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik osuđen na 27 godina zatvora, optužen za pripremu državnog udara u Brazilu
Danas pre 1 satjoš 21 povezana

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 40 minutajoš 17 povezanih