Povezane vesti
Hrvatska sve bliže rekonstrukciji vlade ili novim izborima
N1 Info 02.05.2016
Lider Hrvatske socijal-liberalne stranke, članice Domoljubne koalicije, Darinko Kosor izjavio je da nije zadovoljan s prvih sto dana Vlade Hrvatske i da očekuje nove izbore na jesen. "Mi smo apsolutno protiv rekonstrukcije unutar vladajuće koalicije. Mi… »
Pada vlada u Hrvatskoj: Novi izbori na jesen?
Vesti online 02.05.2016
Nakon samo 100 dana od formiranja vlade, u Hrvatskoj bi već ove jeseni mogli da budu raspisani novi izbori, navodi portal Index.hr. Darinko Kosor, predsednik HSLS-a, stranke članice vladajuće Domoljubne koalicije, ističe da nije zadovoljan s prvih 100… »
Previranja u Hrvatskoj: Ili rekonstrukcija vlade ili izbori na jesen!
Telegraf 02.05.2016
- Ovoj Vladi nećemo dati više od šest meseci, a nakon toga se mešaju karte. Nemam konce u svojim rukama, ali imam autoritet. Razgovaram s ljudima koji čine većinu u parlamentu - rekao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Nakon samo 100 dana od… »
Zagreb: Rekonstrukcija ili izbori?
Večernje novosti 02.05.2016
Lider Hrvatske socijal-liberalne stranke, članice Domoljubne koalicije, Darinko Kosor izjavio je da nije zadovoljan s prvih sto dana Vlade Hrvatske i da očekuje nove izbore na jesen. Lider Hrvatske socijal-liberalne stranke, članice Domoljubne koalicije… »
Vesti dana »
Francuska: 400 škola zatvoreno, ministar obrazovanja sa predstavnicima sindikata, učenika,roditelja
Beta pre 48 minutajoš 18 povezanih
Jutros do sedam sati podneto 1.500 zahteva za ostvarivanje prava roditelj negovatelj
RTV pre 43 minutajoš 10 povezanih
Vlada produžila privremeno smanjenje akciza na derivate nafte za 25% do 11. oktobra
RTK pre 28 minutajoš 9 povezanih
Teška noć u Kijevu nakon ruskog napada: Projektil pogodio zgradu, ima poginulih i ranjenih (video)
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih