Povezane vesti

Boško Janković: Zvezda najveći klub za koji sam igrao, kontakti uspostavljeni

Boško Janković: Zvezda najveći klub za koji sam igrao, kontakti uspostavljeni

Sportski žurnal 03.05.2016
Imponuje poziv najvećeg kluba za koji sam igrao, ali mora da se sklopi mnogo kockica – poručuje iz Italije krilni napadač Boško Janković. Iz grada večne ljubavi Romea i Julije povratak najvećoj fudbalskoj ljubavi – Crvenoj zvezdi! Takav bio… »
Rastu nade zvezdaša: Boško Janković i njegov menadžer zagolicali maštu Delijama!

Rastu nade zvezdaša: Boško Janković i njegov menadžer zagolicali maštu Delijama!

Hot sport 03.05.2016
Spekulacija da bi Boško Janković mogao ovog leta da se vrati u Crvenu zvezdu, sada postaje prava transfer priča. Kada se pojavila informacija o povratku fantastičnog bombardera, mnoge pristalice crveno-belih su se oduševljeno poradovale da Liga… »
Janković o Zvezdi: Mora mnogo kockica da se sklopi

Janković o Zvezdi: Mora mnogo kockica da se sklopi

Mondo 03.05.2016
Boško Janković priznaje da mu godi interesovanje crveno-belih, ali i ističe da ne treba praviti veliku euforiju oko eventulanog povratka u Ljutice Bogdana. Foto: MN Press Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove vrati Boška Jankovića. Želja… »
Menadžer Boška Jankovića: Dolazak u Zvezdu bio bi pun pogodak

Menadžer Boška Jankovića: Dolazak u Zvezdu bio bi pun pogodak

Večernje novosti 03.05.2016
Ugovor sa Veronom, porodične okolnosti i brojne finansijski bolje ponude su ono što će biti prepreka. Sa fudbalske strane gledano, dolazak u Zvezdu bio bi pun pogodak za osveženje karijere, kaže Zoran Đurić. Crvena zvezda želi Boška Jankovića… »
Menadžer Boška Jankovića: Bio bi to pogodak za obe strane

Menadžer Boška Jankovića: Bio bi to pogodak za obe strane

Sportski žurnal 03.05.2016
Zoran Đurić, menadžer Boška Jankovića, ne odbacuje mogućnost da njegov klijent obuče dres Crvene zvezde, ali upozorava da put od želje do realizacije nije jednostavan. – Ugovor sa Veronom, porodične okolnosti i brojne finansijski bolje ponude… »

Vesti dana »