Povezane vesti
Poništen konkurs za naučno-istraživačke radove, Verbić ponudio tehničku ostavku
Politika 05.05.2016
Ministar prosvete dr Srđan Verbić rekao je na konferenciji za novinare da će premijeru Aleksandru Vučiću ponuditi ostavku iz moralnih razloga, ukoliko tako nešto postoji u tehničkom mandatu Vlade. Vlada Srbije stavila je tačku na višenedeljnu… »
Vlada Srbije sutra odlučuje o sudbini konkursa za naučne projekte
Nova ekonomija 05.05.2016
Vlada Srbije odlučiće na sutrašnjoj sednici o sudbini konkursa za naučno istraživačke projekte, a resorni ministar Srđan Verbić najavio je da će zastupati stav da on ne treba da bude poništen i da bude produžen za nedelju-dve. "Na vladi je da… »
Vlada sutra odlučuje o konkursu
Novi magazin 05.05.2016
Vlada Srbije odlučiće na sutrašnjoj sednici o sudbini konkursa za naučno istraživačke projekte, a resorni ministar Srđan Verbić najavio je da će zastupati stav da on ne treba da bude poništen i da bude produžen za nedelju-dve. "Na vladi je da… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta, FDU film o zvučnom topu
RTV pre 28 minutajoš 50 povezanih

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 47 minutajoš 33 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 7 satijoš 23 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 34 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane