Повезане вести

Договор бизнисмена с немцима: Матијевић: Купујем пкб чим ми "Тенис" да паре за месаре

Договор бизнисмена с немцима: Матијевић: Купујем пкб чим ми "Тенис" да паре за месаре

Блиц 06.05.2016
Када би од немачког “Тениса” добио 100 милиона евра за моју индустрију меса, одмах бих купио Пољопривредну корпорацију "Београд", изјавио је јуче за “Блиц” Петар Матијевић, власник Индустрије меса “Матијевић”. Највећи произвођач… »
Матијевић продаје индустрију меса: Купује пкб?!

Матијевић продаје индустрију меса: Купује пкб?!

Правда 06.05.2016
Не би ли се докопао највећег српског пољопивредног комбината, Матијевић је спреман да прода и своју индустрију меса. Када би од немачког Тениса добио 100 милиона евра за моју индустрију меса, одмах бих купио Пољопривредну… »
Простран не верује у приче о Тенису, Матијевићу и ПКБ-у

Простран не верује у приче о Тенису, Матијевићу и ПКБ-у

Бета 06.05.2016
Агроекономски аналитичар Милан Простран изјавио је данас да не верује у приче да ће немачки производјач меса Тенис, купити Индустрију меса "Матијевић", а да ће потом власник те индустрије Петар Матијевић новац добијен од тог… »
Матијевић би да купи ПКБ

Матијевић би да купи ПКБ

Вечерње новости 06.05.2016
Уколико своју кланицу прода немачком "Тенису", власник новосадске индустрије меса би могао да преузме београдски пољопривредни комбинат. Заинтересован за још неке комбинате. ВЛАСНИК новосадске индустрије меса "Матијевић" Петар… »
Матијевић заинтересован за ПКБ-а уколико своју компанију прода Тенису

Матијевић заинтересован за ПКБ-а уколико своју компанију прода Тенису

Нови магазин 06.05.2016
Власник Индустрије меса "Матијевић" Петар Матијевић заинтересован је за куповину Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) из Падинске Скеле уколико она и даље буде на продају. Како преносе данашње дневне новине он је казао да… »
Матијевић: Ако 'Тенис' купи моју фирму, не треба ми Костић да купим ПКБ

Матијевић: Ако 'Тенис' купи моју фирму, не треба ми Костић да купим ПКБ

Нова економија 06.05.2016
Власник Индустрије меса Матијевић, Петар Матијевић за Б92 каже да ће уколико део компаније прода Тенису, новац уложити у београдски ПКБ. На питање шта би урадио са новцем од евентуалне продаје немачкој кланичној индустрији и да… »
Матијевић: Ако продам Тöнниесу, улажем у ПКБ

Матијевић: Ако продам Тöнниесу, улажем у ПКБ

СЕЕбиз 06.05.2016
БЕОГРАД - Власник Индустрије меса “Матијевић, Петар Матијевић за Б92 каже да ће уколико део компаније прода Тöнниесу, новац уложити у београдски ПКБ. На питање шта би урадио са новцем од евентуалне продаје немачкој кланичној… »

Вести дана »