Повезане вести

Комшија, извините, хтела сам да се убијем Страхује се да ће остати непокретна

Комшија, извините, хтела сам да се убијем Страхује се да ће остати непокретна

Курир 09.05.2016
Неда Арнерић сломила три пршљена, лекари кажу да би због тога могла да цео живот проведе у колицима. Неда Арнерић (63), која је у недељу увече пала с трећег спрата зграде у Дубљанској улици на београдском Врачару, могла би до… »
Речи Неде Арнерић комшији који јој је први пружио помоћ: Извините на овоме, молим вас не спасавајте ме!

Речи Неде Арнерић комшији који јој је први пружио помоћ: Извините на овоме, молим вас не спасавајте ме!

Вечерње новости 09.05.2016
Позната глумица (63) пала са терасе свог стана на београдском Врачару. Није имала видљиве повреде, није крварила. Померала је руке и ноге. ИЗВИНИТЕ на овоме. Молим вас, не спасавајте ме! - Ту молбу је, док је била при свести… »
Неда Арнерић повредила кичму, није животно угрожена

Политика 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић која је у недељу око 22.30. задобила теже повреде после пада са терасе породичног стана на трећем спрату у Дубљанској улици и даље се налази на одељену интензивне неге Ургентног центра у Београду… »
Трагедија у Београду! Неда Арнерић покушала да се убије? - пала са трећег спрата!? (видео)

Трагедија у Београду! Неда Арнерић покушала да се убије? - пала са трећег спрата!? (видео)

Правда 09.05.2016
БЕОГРАД - Српска глумица Неда Арнерић (63) пала је синоћ око 22.20 часова, са трећег спрата зграде у Дубљанској улици 11 на Врачару у којој живи. Према незваничним информација Неда Арнерић је пала са терасе, са висине од 10… »

Радио 021 09.05.2016
Неда Арнерић није животно угрожена и лекари предвиђају опоравак, речено је за "Недељник" у Ургентном центру где је глумица смештена на одељење шока. Како наводе, чувена глумица се добро осећа. Осим тога, они наводе и да ће у… »
Неда Арнерић се опоравља након пада са терасе

Неда Арнерић се опоравља након пада са терасе

РТС 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић повредила кичму приликом пада са висине, саопштио Клинички центар Србије. РТС незванично сазнаје да је Арнерићева повређена при паду са терасе стана у којем живи, на трећем спрату зграде на Врачару. Како… »
Неда Арнерић се опоравља од повреда

Неда Арнерић се опоравља од повреда

Данас 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић се опоравља од тешких повреда и није животно угрожена, речено је у Клиничком центру. Она је јуче довезена у Ургентни центар јер је пала са трећег спрата док је, како је саопштено медијима, простирала веш на… »
Неда Арнерић није животно угрожена

Неда Арнерић није животно угрожена

СЕЕбиз 09.05.2016
БЕОГРАД - Неда Арнерић није животно угрожена и лекари предвиђају опоравак, речено је за "Недељник" у Ургентном центру, где је глумица смештена на одељење шока. Како наводе, чувена глумица се добро осећа. Осим тога, они наводе… »
Неда Арнерић пала са терасе свог стана, у току дијагностика повреда

Неда Арнерић пала са терасе свог стана, у току дијагностика повреда

Нови магазин 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић задобила је тешке телесне повреде приликом пада са терасе свог стана у Београду, пренели су данас медији. Глумица је задобила прелом петог вратног пршљена, првог лумбалног и дванаестог грудног пршљена. Неди… »
Неда Арнерић тешко повређена у паду са терасе!

Неда Арнерић тешко повређена у паду са терасе!

Мондо 09.05.2016
Глумица је смештена у шок-собу Ургентног центра, потврђено је МОНДУ у тој установи. Фото: ИоуТубе Глумица је пребачена у Ургентни центар након пада са терасе на трећем спрату зграде у Дубљанској улици у Београду. МОНДУ је… »
Недин Комшија: Чуо сам језив крик, спасавао сам је даском за пеглање!

Недин Комшија: Чуо сам језив крик, спасавао сам је даском за пеглање!

Курир 09.05.2016
БЕОГРАД - Чуо сам језив крик и прасак, испричао је за Курир комшија Неде Арнерић с првог спрата А. Н. који је учествовао у спасавању познате глумице. Она је касно синоћ пала са терасе свог стана, који се налази на трећем спрату… »
Ево шта је Неду Арнерић спасло од сигурне смрти након пада! (видео)

Ево шта је Неду Арнерић спасло од сигурне смрти након пада! (видео)

Правда 09.05.2016
Кров антикварнице на који је синоћ пала глумица Неда Арнерић, када је задобила тешке телесне повреде, налази се на око шест метара испод њене терасе, а осим што је улубљен, на њему нема других трагова. Захваљујући крову… »
"ЧУО СЕ ЈЕ ЈЕЗИВ КРИК": Комшија Неду спасавао уз помоћ даске за пеглање

"ЧУО СЕ ЈЕ ЈЕЗИВ КРИК": Комшија Неду спасавао уз помоћ даске за пеглање

Пресс 09.05.2016
Комшија Неде Арнерић, који станује на првом спрату њене зграде делимично је заслужан за спасавање живота познате глумице. Фото:србијаданас.рс Како је А.Н, Недин сусед и лекар по занимању испричао, у тренутку када се догодила… »
Неда Арнерић примљена у Ургентни са тешким повредама

Неда Арнерић примљена у Ургентни са тешким повредама

Н1 Инфо 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић повређена је при паду са терасе на трећем спрату зграде у којој живи. Глумица је задобила тешке телесне повреде. Клинички центар Србије саопштио је данас да је у току дијагностика повреда глумице. Како се… »
Неда Арнерић тешко повређена приликом пада са терасе

Неда Арнерић тешко повређена приликом пада са терасе

Слободна Европа 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић задобила је тешке телесне повреде приликом пада са терасе свог стана у Београду, пренели су данас медији. Глумица је задобила прелом петог вратног пршљена, првог лумбалног и дванаестог грудног пршљена.Неди… »
Видео и фото Ово је тераса са које је пала Неда Арнерић

Видео и фото Ово је тераса са које је пала Неда Арнерић

Курир 09.05.2016
БЕОГРАД - Српска глумица Неда Арнерић (63) тешко је повређена синоћ око 22.30 часова када је пала са терасе свог стана у Дубљанској улици 11 на Врачару. Према првим резултатима истраге Неда Арнерић је пала са висине од 10 метара… »
Пала са трећег спрата: Неди Арнерић повређена 3 пршљена, бори се за живот

Пала са трећег спрата: Неди Арнерић повређена 3 пршљена, бори се за живот

Курир 09.05.2016
БЕОГРАД - Српска глумица Неда Арнерић (63) пала је синоћ око 22.20 часова, са трећег спрата зграде у Дубљанској улици 11 на Врачару у којој живи. Према незваничним информација Неда Арнерић је пала са терасе, са висине од 10… »
МУЖ НЕДЕ АРНЕРИЋ: Пала је док је простирала веш на тераси

МУЖ НЕДЕ АРНЕРИЋ: Пала је док је простирала веш на тераси

Пресс 09.05.2016
Позната глумица се тренутно налази у шок одељењу Ургентног центра, где јој се указује помоћ. Фото:блиц.рс Позната српска глумица Неда Арнерић (63) са тешким телесним повредама синоћ је примљена у Ургентни центар. Глумица је… »
Неда Арнерић пала са трећег спрата:Лекари се боре зе њен живот

Неда Арнерић пала са трећег спрата:Лекари се боре зе њен живот

Пресс 09.05.2016
Неда Арнерић је синоћ пала са терасе. Фото:цдм.ме Глумица Неда Арнерић је синоћ пала са трећег спрата зграде на Врачару. Како сазнајемо, позната глумица пала је са прозора свог стана у Дубљанској улици. Она је након пада тешко… »
Недин муж: Простирала је веш, а онда сам чуо пад

Недин муж: Простирала је веш, а онда сам чуо пад

Курир 09.05.2016
Српска глумица Неда Арнерић (63) пала је синоћ око 22.20 часова, са трећег спрата зграде у Дубљанској улици 11 на Врачару у којој живи. Према незваничним информација Неда Арнерић је пала са терасе, са висине од 10 метара на… »
Неда Арнерић тешко повређена при паду са терасе

Неда Арнерић тешко повређена при паду са терасе

СЕЕбиз 09.05.2016
БЕОГРАД - Позната српска глумица Неда Арнерић (63) са тешким телесним повредама синоћ је примљена у Ургентни центар. Глумица је задобила прелом петог вратног пршљена, првог лумбалног и дванаестог грудног пршљена. Неда Арнерић… »

Вести дана »