Повезане вести

Глумици се стање побољшало: Неда Арнерић ван животне опасности

Глумици се стање побољшало: Неда Арнерић ван животне опасности

Стори 09.05.2016
Доктори су утврдили да је глумица приликом пада задобила тешке повреде. Неда је задобила прелом једног вратног пршљена, једног кичменог и једног грудног пршљена... Позната српска глумица Неда Арнерић (63) са тешким телесним… »
Комшија Неде Арнерић забринуто испричао: Чуо сам језив крик и прасак...

Комшија Неде Арнерић забринуто испричао: Чуо сам језив крик и прасак...

Стори 09.05.2016
Комшија Неде Арнерић, која је касно синоћ пала са терасе свог стана, учествовао је у спасавању глумице... Комшија А. Н. учествовао је у спасавању познате глумице Неде Арнерић, која је касно синоћ пала са терасе свог стана, који… »
Глумица Неда Арнерић пала са терасе, са тешким повредама примљена у Ургентни центар!

Глумица Неда Арнерић пала са терасе, са тешким повредама примљена у Ургентни центар!

Свет & Скандал 09.05.2016
Глумица Неда Арнерић задобила је тешке телесне повреде, када је синоћ пала са терасе свога стана, који се налази на трећем спрату стамбене зграде у Дубљанској улици. Приликом пада на лимени кров приземног локала, глумица је… »
Муж Неде Арнерић у шоку: Изашла је да простире веш, а онда сам чуо пад

Муж Неде Арнерић у шоку: Изашла је да простире веш, а онда сам чуо пад

Стори 09.05.2016
Супруг познате глумице је забринут за њено здравље и још увек је затечен несрећом која се догодила. Неда Арнерић се тренутно налази на шок одељењу у Ургентном центру, где јој се указује лекарска помоћ. Неда Арнерић: Од живота… »

Вести дана »