Povezane vesti

Šešelja briga za tribunal: Niti me zanima šta rade, niti šta planiraju

Pravda 10.05.2016
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je danas da ga ne zanima šta planiraju u Hagu povodom formiranja Žalbenog veća Tribunala koje će odlučivati o žalbi Tužilaštva na oslobađajući presudu koja mu je izrečena. U sastavu Veća… »
Šešelju presuđuje advokat Haradinaja; Lider SRS: Ne zanima me šta Hag planira!

Šešelju presuđuje advokat Haradinaja; Lider SRS: Ne zanima me šta Hag planira!

Večernje novosti 10.05.2016
Određeno Apelaciono veće u procesu protiv lidera Srpske radikalne stranke. PREDSEDNIK Mehanizma za međunarodne krivične sudove Amerikanac Teodor Meron sastavio je Apelaciono veće koje će odlučivati o žalbi tužilaštva u procesu protiv Vojislava… »
PS:Sramna odluka Merona da imenuje branioca Haradinaja

PS:Sramna odluka Merona da imenuje branioca Haradinaja

RTV 10.05.2016
BEOGRAD - Pokret socijalista ocenio je danas da je poslednja odluka predsednika Haškog tribunala Teodora Merona, da bivšeg branioca Ramuša Haradinaja, britanskog advokata Bena Emersona, imenuje za jednog od petoro sudija koji će odlučivati o žalbi… »

Pravda 10.05.2016
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je danas da ga ne zanima šta planiraju u Hagu povodom formiranja Žalbenog veća Tribunala koje će odlučivati o žalbi Tužilaštva na oslobađajući presudu koja mu je izrečena. U sastavu Veća… »
Advokat Ramuša Haradinaja sudi Šešelju

Advokat Ramuša Haradinaja sudi Šešelju

RTS 10.05.2016
Bivši branilac Ramuša Haradinaja, britanski pravnik Ben Emerson biće jedan od petoro sudija koje će odlučivati o žalbi Tužilaštva na oslobađajuću presudu koju je Haški tribunal izrekao Vojislavu Šešelju. Emerson će biti jedan od članova… »
Skandalozna odluka haškog Tribunala: Branilac Haradinaja sudija u žalbenom procesu Šešelju!

Skandalozna odluka haškog Tribunala: Branilac Haradinaja sudija u žalbenom procesu Šešelju!

Pravda 10.05.2016
HAG - Predsednik Haškog tribunala Teodor Meron imenovao je sudije za Žalbeno veće, koje će razmatrati žalbu haškog tužilaštva na presudu lideru SRS Vojislavu Šešelju. Bivši branilac Ramuša Haradinaja, britanski pravnik Ben Emerson, biće jedan… »
Branilac Haradinaja sudija u žalbenom procesu Šešelju

Branilac Haradinaja sudija u žalbenom procesu Šešelju

N1 Info 10.05.2016
Bivši branilac Ramuša Haradinaja, britanski pravnik Ben Emerson, biće jedan od petoro sudija koje će odlučivati o žalbi tužilaštva na oslobađajuću presudu koju je Haški tribunal izrekao Vojislavu Šešelju. Kako je saopšteno u Hagu, Emerson… »

Vesti dana »