Povezane vesti

Latinka Perović: Srbi slabo i nedovoljno poznaju Rusiju

Latinka Perović: Srbi slabo i nedovoljno poznaju Rusiju

Kurir 10.05.2016
Perović je napomenula da je Rusija velika država i da ta ideja velike države zaokuplja i Srbiju, i to je jedna od analogija između Rusije i Srbije. NOVI SAD - Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju i to poznavanje je folklorno, ocenila je danas istoričarka… »
Latinka Perović: Rusija je za Srbiju kao fatamorgana

Slobodna Evropa 10.05.2016
Povijesničarka Latinka Perović ocijenila je danas da Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju i da tu državu razumjevaju samo folklorno, a političke elite u Srbiji pokušavaju da "sede na dve stolice - i Rusija i EU". "Rusija je za Srbiju kao fatamorgana. Mi… »

N1 Info 10.05.2016
Istoričarka Latinka Perović ocenila je da Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju i da tu državu razumevaju samo folklorno, a političke elite u Srbiji pokušavaju da "sede na dve stolice - i Rusija i EU". "Rusija je za Srbiju kao fatamorgana. Mi hoćemo u EU… »
"Rusija je za Srbe fatamorgana"

"Rusija je za Srbe fatamorgana"

Mondo 10.05.2016
Istoričarka Latinka Perović ocenila je da Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju i da tu državu razumevaju samo folklorno, a političke elite u Srbiji pokušavaju da "sede na dve stolice - i Rusija i EU". "Rusija je za Srbiju kao fatamorgana. Mi hoćemo u EU… »

Vesti dana »