Povezane vesti
Povika zbog sprdnje "Mi Hrvati"(...Za dom spremni)
Mondo 11.05.2016
Hrvatski glumac Rene Bitorajac dobio je brojne pretnje zbog satirične pesme i video-snimka u kojima je svoje sunarodnike opisao, izmedu ostalog, kao "pape veće od pape" i "ideološki pogubljene" ljude. Istovremeno, ustaše u lektiri. Foto: Screenshot… »
Hrvati poludeli zbog pesme "Mi Hrvati" (VIDEO)
Alo 11.05.2016
Hrvatski glumac Rene Bitorajac dobio je brojne pretnje zbog satirične pesme i video-snimka u kojima je svoje sunarodnike opisao, između ostalog, kao "pape veće od pape", nepristojne i "ideološki pogubljene" ljude. Pesma "Mi Hrvati" nije naišla na… »
U Hrvatskoj pozivaju na linč poznatog glumca zbog pesme "Mi Hrvati" (VIDEO)
Telegraf 11.05.2016
Pesma "Mi Hrvati" nije naišla na odobravanje brojnih desničarskih krugova koji glumca obasipaju uvredama i pretnjama. Hrvatski glumac Rene Bitorajac dobio je brojne pretnje zbog satirične pesme i video-snimka u kojima je svoje sunarodnike opisao… »
Bura u Hrvatskoj zbog pesme "Mi Hrvati"
RTS 11.05.2016
Hrvatski glumac Rene Bitorajac dobio je brojne pretnje zbog satirične pesme i video-snimka u kojima je svoje sunarodnike opisao, između ostalog, kao "Pape veće od Pape", nepristojne i "ideološki pogubljene" ljude. Pesma "Mi Hrvati" nije naišla na… »
Vesti dana »

Večeras će biti blokirani Brankov most i Gazela: Ovo je satnica protesta studenata u blokadi, najavljena okupljanja u 30 gradova
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Šta će biti sa železničkom stanicom u Novom Sadu: Ministarka Sofronijević otkrila koja se rešenja razmatraju
Kurir pre 6 minutajoš 18 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 21 minutajoš 16 povezanih

Horor na ulicama Pariza! Proslava prerasla u nezapamćene nerede: Huligani lomili i palili grad! Dvoje mrtvih i više od 400 uhapšenih! (video)
Kurir pre 6 minutajoš 17 povezanih

Vuk Stanković: Nisam ministar osvete, neka rektor napravi stranku, univerzitet treba preurediti
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih