Povezane vesti
Srbija brojnija za još jednog takmičara na Olimpijskim igrama
Vesti online 13.05.2016
Srpski atletičar Mihail Dudaš uspeo je da ostvari normu za Olimpijske igre u Riju u desetoboju. Dudaš je na takmičenju u Novom Sadu osvojio 8.174 boda i postao 11. srpski atletičar u Riju. - Iako su me vremenski uslovi omeli u određenim disciplinama… »
Dudaš izborio vizu za Rio
Radio 021 13.05.2016
Srpski atletičar i najbolji desetobojac Mihail Dudaš uspeo je da ostvari normu za Olimpijske igre u Riju u desetoboju i osvoji 8.174 boda. Kao što je obećao na prvom takmičenju u sezoni koje je održanu 12. i 13. maja u Novom Sadu, Dudaš je ispunio… »
Atletika: Još jedan Srbin putuje za Rio!
Hot sport 13.05.2016
Kao što je obećao na prvom takmičenju u sezoni koje je održanu 12./13.maja u Novom Sadu, Dudaš je ispunio svoja očekivanja. „Iako su me vremenski uslovi omeli u određenim disciplinama i nisam uspeo da budem bolji, ipak sam uspeo da sakupim… »
Bravo! I Dudaš ide u Rio
Mozzart sport 13.05.2016
Naš desetobojac 11. atletičar koji je obezbedio plasman na Olimpijske igre. Srpski atletičar Mihail Dudaš uspeo je da ostvari normu za Olimpijske igre u Riju u desetoboju. Dudaš je na takmičenju u Novom Sadu osvojio 8.174 boda i postao 11. srpski… »
Vesti dana »
Đukić Dejanović: Dopisi školama bili su podsećanje na zakonske obaveze, a ne pretnje
Radio 021 pre 48 minutajoš 59 povezanih
Predstavila se nezavisna Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih
Protest radnika GSP-a: Od gradske uprave traže preispitivanje ugovora sa privatnim prevoznicima
Insajder pre 7 satijoš 24 povezane
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 24 minutajoš 61 povezana