Povezane vesti
Tragedija na Kalemegdanu: Ilija Bozoljac svedok pogibije
Kurir 14.05.2016
Nemanja Radulović (35), koji je sedeo na ivici zida, iznenada se strmoglavio s visine od 15 metara i poginuo naočigled poznatog tenisera, koji je tu trenirao. Nemanja Radulović (35) iz Beograda poginuo je juče kad je pao s Kalemegdanske tvrđave na… »
Reprezentativci gledali samoubistvo na Kalemegdanu: Ovu scenu neće zaboraviti do kraja života
24 Sata 14.05.2016
Srpski teniski reprezentativci Ilija Bozoljac i Filip Krajinović gledali su juče kako se čovek baca sa Kalemegdanske tvrđave. - Sam je bio na ivici. Sedeo je pet-šest sekundi tamo i samo se bacio. Bilo je jezivo - opisuje za „Blic“ Bozoljac, koji… »
Ilija Bozoljac šokiran: Video sam čoveka kako sedi i klati se i pitao druga "Šta radi ovaj"?
Srbija danas 14.05.2016
"Dok sam trenirao, video sam čoveka kako sedi na ivici zida tvrđave i klati se. Odjednom je pao na teren i poginuo, priča teniser Ilija Bozoljac. Nemanja R. (35) poginuo je u petak kada je pao sa zidina Kalemegdana, s 15 metara visine, na košarkaške… »
Vesti dana »
Blokade mostova i protesti u Nišu, Šapcu i drugim gradovima Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 56 povezanih
BLOG UŽIVO Protesti širom Srbije, završena blokada Mosta slobode posle 27 sati: Ustali građani Jagodine, Kosjerića, Užica, Bajine Bašte, Vršca, Šapca…
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Kontra Trampu iz Kanade i Meksika, uvode carine na robu iz SAD
Telegraf pre 38 minutajoš 34 povezane