Povezane vesti

Sahranjen mali ognjen: Podgoričani se oprostili od plavog anđela

Sahranjen mali ognjen: Podgoričani se oprostili od plavog anđela

Kurir 17.05.2016
Više hiljada građana oprostilo se danas od Ognjena Rakočevića, čije je telo pronađeno u nedelju na ušću Morače u Skadarsko jezero. Slučaj njegovog nestanka digao je čitavu Podgoricu digao na noge. Ognjen je sahranjen na groblju u Zagoriču… »
Tužno: Kako su se od Ognjena oprostili tragači

Tužno: Kako su se od Ognjena oprostili tragači

Mondo 17.05.2016
Veliki broj građana, pripadnika vojske i policije odaje poslednji pozdrav malom Ognjenu, dečaku za kojim je tragala cela Podgorica, pošto je nestao iz porodične kuće... Foto: Privatna arhiva Ognjen je danas u 15 sati sahranjen na podgoričkom groblju… »
Sahranjen mali Ognjen

Sahranjen mali Ognjen

Mondo 17.05.2016
Veliki broj građana, pripadnici vojske i policije ispratili su 11-godišnjeg Ognjena Rakočevića na večni počinak. Foto: youtube/MONDO Dečak za kojim je Podgorica danonoćno tragala sahranjen je danas u 15 sati na groblju u Zagoriču. Uoči sahrane… »
(Foto) ako ti jave umro sam ne veruj: Ovako su se Ognjenovi (11) tragači oprostili od plavog anđela!

(Foto) ako ti jave umro sam ne veruj: Ovako su se Ognjenovi (11) tragači oprostili od plavog anđela!

Kurir 17.05.2016
"Ako ti jave, umro sam, ne veruj to ne umem". Tako se od jedanaestogodišnjeg Ognjena Rakočevića, čije je telo u nedjelju pronađeno na ušću Morače u Skadarsko jezero, opraštaju njegovi tragači. Veliki broj građana, pripadnika vojske, policije… »
Voleo je vodu, ona ga je i odnela

Voleo je vodu, ona ga je i odnela

Alo 17.05.2016
Branko Rakočević, otac dečaka Ognjena Rakočevića čije je beživotno telo pronađeno u nedelju uveče u Morači kaže da je odmah prepoznao telo, ali da nije hteo da veruje da je to njegov sin. Telo Ognjena (11), za kojim je Crna Gora tragala 12… »

Vesti dana »