Povezane vesti
BRAVO: Stjepanović vicešampion Evrope!
Vesti online 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u Londonu u trci na 200 metara slobodno. Naš as može da žali za zlatom. Bio je na prvom mestu na svim okretanjima, ali je posustao u poslednjih destak metara. On je 200… »
Srebro zlatnog momka
Politika 18.05.2016
Velimir Stjepanović u uzbudljivoj završnici stigao do drugog mesta na 200 slobodno na EP u Londonu. – Srpski as štopericu zaustavio na 1:46,26, slavio Holanđanin Feršuren sa 1:46,02. – Medalja je uspeh, ali sam iskreno razočaran. Od našeg izveštača… »
Stjepanović: Nisam zadovoljan, ovako neće smeti u Riju
Sportski žurnal 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović izjavio je da nije zadovoljan osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Londonu u disciplini 200 metara slobodnim stilom. – Dao sam sve od sebe. Ali, ovo nije bio moj dan, niti moja trka. Nisam… »
Stjepanović: "Hteo sam bolje i brže"
Sportske.net 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović oglasio se na "Tviteru" nakon što je u Londonu osvojio srebrnu medalju na 200 metara slobodno. Srpski plivač Velimir Stjepanović napisao je na "Tviteru" da je hteo više na Evropskom prvenstvu u Londonu, ali je… »
Udovičić čestitao srebro Stjepanoviću
Sportske.net 18.05.2016
Ministar sporta i omladine Srbije Vanja Udovičić čestitao je danas plivaču Velimiru Stjepanoviću osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Londonu. Velimir Stjepanović je danas u Londonu osvojio srebrnu medalju na 200 metara slobodno, pošto je… »
Velja samokritičan: Nije moj dan, moja trka...
Mondo 18.05.2016
Srpskom plivaču Velji Stjepanoviću je "za dlaku" izmakla odbrana zlatne medalje, a on je bio vrlo samokritičan nakon trke i osvajanja srebra, pa je kazao da je nezadovoljan. Najbolji srpski plivač Velimir Velja Stjepanović nije uspeo da odbrani zlatnu… »
Sjajni Velja do srebra!
Mondo 18.05.2016
Srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Londonu u disciplini 200 metara slobodnim stilom. Bravo! Najbolji srpski plivač Velimir Velja Stjepanović osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Londonu u… »
Stjepanoviću srebro u Londonu
Radio 021 18.05.2016
Srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je danas srebrnu medalju na 200 metara slobodno na Evropskom prvenstvu u Londonu, pošto je deonicu prešao za minut, 46 sekundi i 26 stotinki. Stjepanović nije tako odbranio evropsko zlato osvojeno pre dve godine… »
Ep u plivanju: Srebrna medalja za Stjepanovića u Londonu
Hot sport 18.05.2016
Srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je danas srebrnu medalju na 200 metara slobodno na Evropskom prvenstvu u Londonu, pošto je deonicu prešao za minut, 46 sekundi i 26 stotinki. Stjepanović nije tako odbranio evropsko zlato osvojeno pre dve godine… »
EP - Velja izgubio zlato u fotofinišu!
Sportske.net 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Londonu u trci na 200 metara slobodnim stilom. Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović još jednom je obradovao naciju medaljom na velikom takmičenju, pošto… »
Stjepanoviću srebro na ep u Londonu, zlato izmaklo u paklenom finišu
Sportski žurnal 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u Londonu u trci na 200 metara slobodnim stilom. Stjepanović, koji je branio zlato u istoj disciplini, trku je završio vremenom 1:46.26, što je bilo za 16 stotinki… »
Dramatičan finiš: Kako je Velimir Stjepanović uzeo srebro u trci na 200 metara u Londonu!
24 Sata 18.05.2016
Naš plivač Velimir Stjepanović osvojio je evropsko srebro u finalnoj trci na 200 metara slobodnim stilom na šampionatu "starog kontinenta" u Londonu. Stjepanović nije odbranio titulu osvojenu u Berlinu 2014, a činilo se da će uspeti jer je najbrži bio na… »
Stjepanović u finalu na 200 metara slobodno
Press 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se u finale šampionata Evrope u disciplini 200 metara slobodnim stilom, pošto je sinoć u polufinalu ostvario drugo vreme 1:46,04. foto: tanjug.rs Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se u… »
Bravo: Stjepanović će braniti zlato: Za Srbiju, za pobedu!
Sportal blic 18.05.2016
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se u finale Evropskog prvenstva u Londonu, prošavši kao drugi kroz cilj polufinalne trke slobodnim stilom na 200 metara. Foto: O. Bunić / RAS Srbija Stjepanović će u sredu od 19.51 plivati za odbranu… »
Vesti dana »
Novi detalji masovne pucnjave na festivalu u Toledu: Najmanje 12 ranjeno, napadači u bekstvu
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Predsednik Centralne izborne komisije: Izborni proces se odvija po planu, do 11 časova glasalo preko 162 hiljade građana na Kosovu
Nova pre 57 minutajoš 16 povezanih
Na KiM vanredni izbori za skupštinu privremenih institucija samouprave
Bloomberg Adria pre 2 minutajoš 44 povezane
Posle promenljivog perioda stiže preokret: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana
NIN pre 52 minutajoš 20 povezanih