Повезане вести
Вучић: Улазе тимски играчи, а не дриблери
Дневник 19.05.2016
Председник Србије Томислав Николић саопштио је да га је представник изборне листе „Србија побеђује” Александар Вучић обавестио да има већину за формирање нове Владе Србије. и да му је представио план и програм развоја Србије у… »
Консултације код Николића Вучићу дилема само здравство и пољопривреда
Вечерње новости 19.05.2016
Сусретом са премијером шеф државе започео формалне консултације за формирање Владе. Знам састав будућег кабинета и спорна су можда још два ресора - поручио лидер напредњака. ОБАВЕСТИО сам председника Томислава Николића да… »
Вучић: Имамо већину, али далеко је влада
Данас 19.05.2016
Лидер СНС на консултацијама код председника државе о новом сазиву извршне власти *Знам састав владе, осим два ресора, изјавио председник напредњака *Николић: Делићу одговорност у суочавању са искушењима. Београд - Председник… »
"О Влади можемо само да нагађамо, све је на шаховској табли премијера"
РТВ 19.05.2016
БЕОГРАД - Заменица главног уредника НИН-а Весна Малишић и професор београдског Факултета политичких наука Славиша Орловић указали су да се за сада може само спекулисати о саставу нове владе Србије, будући да јавности још није… »
Николић одржао консултације са Вучићем
Где инвестирати 19.05.2016
Председник Србије Томислав Николић одржао је данас констулације са Александром Вучићем, представником изборне листе “Александар Вучић – Србија побеђује”, који је га је обавестио да има већину за формирање владе. Изборна листа… »
Завршене консултације: Вучић: Имам владу, нерешена два ресора
Правда 19.05.2016
Премијер Вучић је током консултација представио председнику Николићу план и програм будуће Владе и рекао да не зна да ли ће добити мандат, али да у сваком случају, зна готово цео састав будуће владе, и да није решио још само два… »
Вучић: С Николићем о 10 тачака у којима нам треба напредак
РТС 19.05.2016
Носилац листе "Александар Вучић – Србија побеђује" Александар Вучић обавестио је председника Србије Томислава Николића да има већину за формирање Владе и изложио план о 10 основних тачака у којима је потребно постићи озбиљан… »
Вучић после консултација: Имам већину!
Мондо 19.05.2016
Премијер Србије и лидер СНС Александар Вучић изјавио је данас, по завршетку консултација код председника Србије Томислава Николића, да је обавестио председника да сматра да има већину за формирање Владе Србије. Фото: Тањуг… »
Вучић: Не знам за два министра
Радио 021 19.05.2016
Председник Србије Томислав Николић саопштио је да га је представник изборне листе "Србија побеђује" Александар Вучић данас обавестио да има већину за формирање нове Владе Србије и да му је представио план и програм развоја… »
Вучић: Имаћемо већину за промену Устава, али за то је потребан општи консензус
Блиц 19.05.2016
- Са председником сам разговарао о томе што треба да урадимо у наредне четири године и предочио му десет тачака које треба да спроведемо. Рекао сам му и да мислим да имамо већину за формирање нове владе - рекао је Александар… »
Видео завршене консултације на андрићевом венцу Вучић: Николићу сам предочио план у 10 тачака
Курир 19.05.2016
БЕОГРАД - Председник Србије Томислав Николић започео је данас консултације поводом формирања Владе Србије, разговором са Александром Вучићем, носиоцем изборне листе - "Александар Вучић - Србија побеђује", која је на априлским… »
Завршен састанак: О чему то Вучић није причао са Николићем?
Вести онлине 19.05.2016
Носилац листе "Александар Вучић - Србија побеђује" Александар Вучић обавестио је председника Србије Томислава Николића да има већину за формирање владе и изложио план о 10 основних тачака у којима је потребно постићи озбиљан… »
Консултације о Влади Србије: Министри се мењају, проблеми остају
Слободна Европа 19.05.2016
Сусретом са лидером Српске напредне странке Александром Вучићем, председник Србије Томислав Николић почео је у четвртак серију консултација поводом формирања нове Владе. Вучић је обавестио је Николића да има већину за формирање… »
Вучић обавестио Николића да има већину за формирање владе
Дневник 19.05.2016
Председник Србије Томислав Николић одржао је данас констулације са Александром Вучићем, представником изборне листе. "Александар Вучић - Србија побеђује", који је га је обавестио да има већину за формирање владе. Изборна листа… »
Ко ће седети у новој влади Вучић: Не знам само за два министра
Курир 19.05.2016
БЕОГРАД - Лидер СНС Александар Вучић рекао је да ће нова влада Србије бити формирана почетком јуна, као и да зна њен састав, осим "два места". Вучић након консултација са председником Србије Томиславом Николићем није желео да… »
Вучић: Далек пут до владе, битан је циљ, поправљање имиџа Србије
СЕЕбиз 19.05.2016
БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић најавио је, уочи консултација о влади код шефа државе, да ће председнику Томиславу Николићу изнети план и програм владе и говорити о томе где види Србију у будућности. "Далек је пут до владе… »
Уочи састанка са председником: Вучић: Далек је пут до владе, данас су тек консултације
Блиц 19.05.2016
Премијер Александар Вучић најавио је, уочи консултација о влади код шефа државе, да ће председнику Томиславу Николићу изнети план и програм владе и говорити о томе где види Србију у будућности. - Далек је пут до владе, данас су… »
Шешељ поручује: Тома ме није звао, а кад позове...
Вести онлине 19.05.2016
Лидер СРС-а Војислав Шешељ изјавио је да не очекује позив у владу, те да ни коалиција са СНС на републичком нивоу није могућа, због програмских разлика са СНС. Каже да још није добио позив од председника Томислава Николића за… »
Вучић предаје Николићу план за нову владу
Вечерње новости 19.05.2016
Сусретом са лидером СНС, председник Србије почиње консултације о власти. У документу конкретне развојне мера до 2020. године. ОБИМАН и детаљан програм будуће републичке власти представиће данас премијер Александар Вучић… »
Шешељ о коалицији са СНС: Не очекујем позив у владу, премијер зна услове, постоје програмске разлике
Правда 19.05.2016
БЕОГРАД - Лидер СРС-а Војислав Шешељ изјавио је данас да не очекује позив у владу, те да ни коалиција са СНС на републичком нивоу није могућа, због програмских разлика са СНС. Каже да још није добио позив од председника… »
Шешељ: Николић нас још није звао на консултације
Н1 Инфо 19.05.2016
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да његовој странци није стигао позив на консултације о формирању Владе код председника Србије Томислава Николића, а да ће о њему одлучивати ако позив стигне… »
Пајтић: Ако не поштује Устав Николић да поднесе оставку
РТВ 19.05.2016
БЕОГРАД - Председник Демократске странке (ДС) Бојан Пајтић поручио је председнику Србије Томиславу Николићу да прочита Устав Србије и да се упозна са својим надлежностима, па тек онда да даје изјаве које су неутемељене у правним… »
Пајтић: Ако Николић неће да поштује Устав, нека поднесе оставку
Данас 18.05.2016
Председник Србије састанком са Александром Вучићем почиње консултације о новој влади Ивица Дачић каже да социјалисти још нису позвани и да ће се, ако позив стигне, одазвати као и увек до сада. Београд - Разговором са Александром… »
Вести дана »

Благојевић: Можда нам је фалило више храбрости, сад имамо сазнање да можемо
Спортски журнал пре 2 минутајош 82 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 1 сатјош 23 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 17 минутајош 62 повезане

ВИДЕО Најбољи потези са дербија Партизана и Звезде: Голови, шансе и сваки детаљ који је био битан
Нова пре 2 минутајош 22 повезане