Повезане вести

Ово је убијени дулићев Ујак: Живорад је почео да пуца у комшије кад је видео да геометри мере плац!

Ово је убијени дулићев Ујак: Живорад је почео да пуца у комшије кад је видео да геометри мере плац!

Курир 19.05.2016
СОПОТ - Ујак бившег министра Оливера Дулића убијен је у среду, када је мушкарац пуцао у њега. Муњевитом акцијом полиције убица је ухапшен у својој кући. Сада ћу ја све да решим! - овако је Живорад Живковић (68) звани Жика из… »
Трагедија у Сопоту: Оливер Дулић: Не знам зашто је убио мог ујака

Трагедија у Сопоту: Оливер Дулић: Не знам зашто је убио мог ујака

Блиц 19.05.2016
Живорад Живковић (68) усмртио је јуче у Сопоту првог комшију Љубомира Сладојевића (69), а његову супругу Светлану (65) тешко ранио хицима из пиштоља. Убијени човек, познат и под надимком Бата, био је ујак некадашњег министра… »
Убиство у СОПОТУ: Осумњичени за убиство Дулићевог ујака занемео пред тужиоцем!

Убиство у СОПОТУ: Осумњичени за убиство Дулићевог ујака занемео пред тужиоцем!

Курир 19.05.2016
БЕОГРАД - Живорад Живковић Жика (68) који је осумњчен да је јуче из ловачке пушке убио комшију Љубомира Бату Сладојевића (69) и тешко ранио његову супругу Светлану (65), данас је спроведен из Централног затвора у просторије… »
Трагедија на коњарнику: Саслушан осумњичени, не сећа се злочина

Трагедија на коњарнику: Саслушан осумњичени, не сећа се злочина

Вечерње новости 18.05.2016
Мирољуб Петровић (63) из Врања осумњичен да је 16. маја убио супругу Снежану (57) наневши јој око 50 убода ножем, данас је на саслушању у Вишем тужилаштву у Београду. МИРОЉУБ Петровић (63) из Врања осумњичен да је 16. маја… »

Вести дана »